Băut și fără permis, un bărbat s-a răsturnat cu mașina în șanț

Băut și fără permis, un bărbat s-a răsturnat cu mașina în șanț
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Secția 5 Poliție Rurală a fost sesizată, vineri noapte, în jurul orei 23,45, cu privire la faptul că, în comuna Cuca, într-un canal de scurgere a apei pluviale, arde un autoturism. Imediat după apelul la 112, la fața locului a fost trimis un echipaj de poliție, oamenii legii identificând, lângă autoturismul în flăcări, și conducătorul auto. "Polițiștii au găsit mașina și lângă ea, un bărbat, de 35 de ani, din localitate.

Acesta le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat, reușind să iasă nevătămat, înainte ca acesta să ia foc.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, se află sub influența alcoolului (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat) și autoturismul este neînmatriculat", ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, el fiind cercetat de polițiști pentru distrugere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Citit 2274 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Februarie 2020 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.