Un tânăr infractor a fugit de acasă

Un tânăr infractor a fugit de acasă

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un minor de 15 ani, aflat sub supravegherea autorităţilor, fiind suspectat de comiterea unei infracţiuni, a reuşit să dispară, pentru câteva ore, dându-le emoţii părinţilor, dar şi celor care trebuie să-l ţină sub atenţie. Dispariţia a fost semnalată în cursul zilei de marţi, Poliţia şi Jandarmeria fiiind alertate cu privire la situaţia tânărului, pe care familia nu ştia cum să-l mai găsească. Un echipaj de jandarmi a fost cel care l-a observat pe tânărul căutat, în timp ce acesta rătăcea pe strada Brăilei, pe raza Secţiei 3 Poliţie. "Jandarmii s-au apropiat de acesta, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul, în vârstă de 15 ani, este cel semnalat "plecat de la domiciliu". Totodată, la verificări a reieșit faptul că pe numele acestuia era dispusă și măsura controlului judiciar, tânărul având obligația de a se prezenta, permanent, la poliție", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi. Minorul fugar a fost dus la poliţie, de unde, în prezenţa mamei, care şi-a dat acordul, a fost internat într-un centru al DGASPC.

Citit 1563 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro