Atacuri la oi, în nordul judeţului

Atacuri la oi, în nordul judeţului

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Mai multe furturi de ovine produse într-o singură noapte, într-un sat din nordul judeţului, i-au pus pe jar pe stăpânii de animale, dar şi pe poliţişti.
Primul care a dat alarma a fost un localnic din Moscu, care a constatat, dumineaţa, că din bătătură îi dispăruseră trei oi, a căror valoare o estima la circa 600 de lei. Bărbatul nu avea altă suspiciune decât că în cursul nopţii cineva îi intrase în curte şi îi luase animalele.
Câteva ore mai târziu, un alt consătean a ajuns la poliţie cu aeeaşi problemă. Omul s-a plâns să din turma de oi, pe care o avea la păscut într-o zonă din afara localităţii, îi dispăruseră două oi, în valoare totală de 1.000 de lei.
Verificările care au urmat au scos la iveală şi autorii. Trei minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, sunt principalii suspecţi, care dăduseră iama pe la proprietarii de oi, ca să facă rost de bani. Totul cu complicitatea unui al patrulea suspect, care le-a promis că îi ajută.
"Din cercetări a reieșit că cei trei, în baza unei înțelegeri prealabile cu un tânăr, de 22 de ani, ar fi transportat animalele furate la locuința acestuia din urmă, în vederea comercializării lor. Ovinele au fost recuperate și restituite păgubiților, minorii fiind cercetați acum pentru infracțiunea de furt calificat, iar persoana majoră pentru infracțiunea de tăinuire", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 7431 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:40

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Joi, 13 Februarie 2020 13:11 188.24.239.*** Link la comentariu
    0
    3

    ,Pe un picior de plai/Pe-o gura de rai...,,Urmarea o cunoasten...

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro