Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
2 comentarii

Şirul reţinerilor în dosarul de proxenetism în care este implicată o familie din Galaţi, acuzată de racolarea tinerelor în vederea obligării la prostituţie pe teritoriul Spaniei a continuat la finele săptămânii trecute.

După ce trei persoane, Cristi Ionel Ali, zis "Cristi Spaidăr",  Valentin Ali, zis „Vali Spaidăr” (fraţi) şi Marian Viorel Ali (tatăl), au fost arestate, iar o a patra, concubina unuia dintre fii, pusă sub control judiciar, un al cincilea suspect a ajuns în custodia autorităţilor. Este vorba despre mama lui Cristi Ali, pe care ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galaţi au ridicat-o din Aeroportul "Henri Coandă", imediat după ce aceasta a coborât din avionul care o adusese din Spania.
Potrivit anchetatorilor, asupra femeii planează suspiciunea că ar fi participat la activitatea grupării prin faptul că le adăpostea pe tinerele racolate prin metoda "Loverboy" de cei doi fii. "Iubitele" amăgite că vor fi luate de soţii erau găzduite şi supravegheate de mama familiei pe perioada cât dura operaţiunea de "convingere" în a merge în Spania pentru a face bani pentru bunăstarea familiei. Adusă la Galaţi sub escortă, mama Ali a fost şi ea plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, aşteptând, deocamdată în libertate, finalizarea anchetei. La percheziţiile care au culminat doar cu arestarea bărbaţilor din familie, anchetatorii au ridicat mai multe mijloace de probă care ar fi fost utilizate la traficarea celor patru tinere majore şi a două minore precum şi două autovehicule de lux, estimate la suma de 170.000 de euro. De asemenea, trei imobile sunt în atenţia autorităţilor ca fiind obţinute cu bani proveniţi din exploatarea sexuală a tinerelor vulnerabile.

Citit 9763 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 16:25

2 comentarii

 • postat de Cristi șpaigăr Marți, 25 Februarie 2020 05:45 37.160.76.*** Link la comentariu
  1
  6

  1. Cum cele două mașini au valoarea de 170k euro? Numai una dintre ele costa 300k euro.
  2. Cum de nu apare și numele celor care au luat mită în acest dosar? Clanul ăsta nu putea exista fără să fie acoperiți de corupți din poliție.
  3. Tare mi-e teama că indivizii vor scăpa. Nu am deloc încredere în profesionalismul procurorilor și polițiștilor din Galați. Dovada e că Galatiul colcăie de clanuri de pești ce umblă nestingheriți.

  Raportează
 • postat de ady Luni, 24 Februarie 2020 09:18 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  58

  Speram sa nu scape basma curata. Cel mai sigur , trebuia cercetati dupa gratii

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.