„Scuzaţi, nu era mort, plecase pe afară!”

„Scuzaţi, nu era mort, plecase pe afară!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca în fiecare weekend, echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă intervin într-o multitudine de cazuri * Vă relatăm trei dintre cele mai recente *

Nu putea să treacă un weekend întreg fără ca gălăţenii să nu se ia la omor, măcar un pic. Zilele trecute le-a venit rândul unor fraţi din Frumuşiţa, trei la număr, care s-au îmbătat şi au dat cearta pe bătaie.

Aşa de bine s-au descurcat, încât a fost nevoie de intervenţia medicilor de urgenţă, ne-a declarat directorul Serviciului Judeţeană de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polisnchi (FOTO).

N-a murit, dar s-a odihnit netulburat

O sesizare cu final mai fericit a venit de la Hanu Conachi, de unde cineva a sesizat că un bărbat se spânzurase şi decedase în urmă cu circa jumătate de oră.

Ulterior, persoana a revenit asupra celor anunţate: persoana nu murise, ba dimpotrivă. Se odihnise vreo jumătate de oră pe un pat, după care s-a ridicat, s-a încălţat şi a plecat. Avem şi noi happy-end-urile noastre!

Cu BMW-ul în copac? Nu-i bai, e tabla groasă!

A fost nevoie de intervenţia Ambulanţei şi în cazul unui accident rutier petrecut pe strada George Coşbuc. O şoferiţă şi-a tras BMW-ul direct într-un copac şi a suferit un traumatism cranian uşor şi alte leziuni minore.

A acceptat primul ajutor, dar a refuzat să fie transportată la spital. Nu ştim cât va dura până când BMW-ul îşi va reveni complet în urma impactului, dar suntem încrezători, fiindcă vorbim despre o maşină nemţească, de bună calitate.

Citit 2550 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.