La „război”, cu motoscuterul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pare incredibil câte grozăvii pseudo-cascadoristice se pot comite pe o uliţă dintr-un spaţiu rural precum cel din Pechea, judeţul nostru. Dar, după cum veţi vedea în cele ce urmează, grădina lui Dumnezeu chiar e mare-mare...

Iată, bunăoară, într-o zi de mai, Ţâru Marcel, în vârstă de 31 de ani, din localitatea de care am pomenit, s-a dedat la un spectacol cu… violenţă. Cum? Un grup de tineri, între care şi Toader F., se deplasa pe strada Secerii.

La un moment dat, aşa cum scrie şi în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, grupul de cinci tineri s-a întâlnit cu Ţâru Vasile, care susţinea că a fost lovit cu pietre de un grup de tineri necunoscuţi, motiv pentru care l-a contactat telefonic pe fiul său, Ţâru Maricel.

Acesta a şi apărut în zonă după numai câteva minute,  călare, măre, pe un motoscuter, precum cine ştie ce războinic şi având într-o mână nu o sabie, ci o sticlă cu bere, pe care chiar a folosit-o ca pe o armă din moment ce a repezit-o în faţa lui Toader F. din fuga cailor putere ai motoscuterului. Şi… dus a fost!

Cel lovit în cap cu recipientul a avut apoi nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Războinicul modern?… A fost trimis zilele acestea în judecată, prin rechizitoriul Parchetului local, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe” prevăzută şi sancţionată de Codul penal (art.180, al.2).

Citit 1753 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.