Platformă lansată de Ministerul Educaţiei pentru pregătirea probelor orale pentru Bacalaureat

Platformă lansată de Ministerul Educaţiei pentru pregătirea probelor orale pentru Bacalaureat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Elevii care se pregătesc pentru Bacalaureat au la dispoziție o platformă online de public speaking, lansată de Ministerul Educației în parteneriat cu Speakings. Elevii care se înscriu la cursurile de pe platform îşi pot îmbunătăți abilitățile de comunicare orală, care le vor fi testate mai târziu în cadrul probelor orale ale examenului național de Bacalaureat.

Pe platformă vor mai exista și cursuri specifice de time management, public speaking, personal branding pentru studenți, în vederea unei mai bune pregătiri în susținerea interviurilor de angajare. Cursurile vor fi ținute invitați din mediul de business care vor oferi perspective conectate la realitatea din mediul corporatist.

Săptămânal, pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării și pe pagina de Facebook a ministerului va fi postată „Pastila de Public Speaking”, realizată de Andrei Dunuță, trainer și fondator Speakings. Acest material este destinat elevilor și studenților care doresc să-și perfecționeze vorbitul în public, urmând a fi învățați cum să scape de trac de scenă sau cum pot capta mai ușor atenția publicului în momentul în care susțin un discurs.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: Profesorii nu intră în şomaj tehnic odată cu ceilalţi bugetari

 

Citit 1948 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.