Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Peste 90 de magazine din judeţul Galaţi au fost verificate, timp de două zile, de poliţişti, în vederea descoperirii celor care vând alcool sanitar pentru igiena umană sau dezinfectarea suprafețelor, fără a fi autorizați în acest scop. Astfel, au fost controlate 93 de societăți comerciale, ocazie cu care au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.500 de lei. Ca urmare a neregulilor constatate, s-a dispus confiscarea a 135 de litri de alcool sanitar pentru care nu s-a putut stabili, cu acte, provenienţa, sau pentru care nu există aviz legal de comercializare. În custodia poliţiştilor de la Economic au ajuns şi sumele de bani provenite din activitatea de comerț, neînregistrate în casele de marcat electronice, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de aproximativ 3.800 de lei.

Citit 1220 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 16:42

2 comentarii

 • postat de ION Vineri, 15 Mai 2020 14:12 104.129.205.*** Link la comentariu
  1
  0

  Trebuiau inchise magazinele detot +amaenda......
  Dar noi legile sunt ca si cum nu sunt ....

  Raportează
 • postat de Good job! Vineri, 15 Mai 2020 03:50 86.124.206.*** Link la comentariu
  1
  10

  Ăștia sunt "afaceriștii" care au golit rafturile supermarketurilor de spirt, ca să-l vândă la suprapreț!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro