UPDATE. Gălăţenii stau la coadă la ghişeele Fiscalităţii

UPDATE. Gălăţenii stau la coadă la ghişeele Fiscalităţii

Facebook
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
7 comentarii

UPDATE. Primăria face un apel către cetățeni să respecte regulile de distanțare socială

În contextul aglomerației care s-a creat luni dimineață la Direcția de Impozite, Taxe și alte Venituri Locale, Primăria municipiului Galați face un apel către cetățeni să respecte regulile de distanțare socială, să poarte măști de protecție și să ia toate măsurile pentru protejarea sănătății. “Le mulțumim gălățenilor care își doresc să-și achite cât mai repede obligațiile fiscale, dar le reamintim că au posibilitatea de a-și achita taxele și prin intermediul platformei ghiseul.ro, lucru valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice”, transmite municipalitatea.

Primăria precizează că a luat deja o serie de măsuri, astfel încât este permis accesul în interior doar a unui număr de persoane egal cu numărul ghișeelor disponibile. De asemenea, s-au trasat marcaje pentru păstrarea distanței, s-au instalat dispozitive cu dezinfectanți și termoscanere.

Sursa foto, Primăria Municipiului Galați

„Precizăm că bonificațiile se acordă până la data de 30.06.2020 contribuabililor persoane fizice și persoane juridice, care achită impozitele locale, aferente anului 2020,  după cum urmează:

Pentru contribuabili persoane fizice:

            În cazul impozitului de clădiri – 10 la sută;

            În cazul impozitului pe teren – 10 la sută;

            În cazul impozitului pe mijlocul de transport – 10 la sută.

Pentru contribuabili persoane juridice:

            În cazul impozitului de clădiri – 3 la sută;

            În cazul impozitului pe mijlocul de transport – 10 la sută”.


O coadă lungă-lungă se întinde de la Romarta până la cunoscuta covrigărie – pizzerie din zona centrală a oraşului.  Imaginea, care tinde să devină virală a fost postată pe grupul „Galaţi şi gălăţeni” de pe Facebook, de Dan Negoiţă, cu mesajul ironic: „La Romarta, fără DJ ca în Herăstrău”, aluzie la aglomeraţia care a cuprins parcul din Capitală.

Numai că, la Galaţi, cetăţenii din imagine stau la coadă pentru a-şi rezolva problemele la Direcţia de Impozite şi Taxe a Primăriei, ale cărei ghişee s-au redeschis astăzi.

Reprezentanţii Primăriei Galaţi ne-au explicat că au luat toate măsurile posibile pentru respectarea distanţei sociale. Şi au ţinut să precizeze că, atât persoanele fizice, cât şi cele juridice, au posibilitatea de a face plăţi pe platforma ghiseul.ro.

Conform administraţiei locale, la Centrul de la Romarta sunt deschise opt ghişee, şi câte două la centrele situate pe strada Basarabiei, în Micro 18 şi Micro 39.

„În interiorul centrelor se intră în funcţie de numărul de ghişee disponibile. S-au făcut marcaje pentru păstrarea distanţei sociale, s-au luat măsuri şi s-a solicitat inclusiv sprijinul Poliţiei Locale, astfel încât cetăţenii să păstreze distanţa socială”, ne-a comunicat municipalitatea.

Sursa foto: Facebook

Citit 3734 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 12:25

7 comentarii

 • postat de paloma Marți, 19 Mai 2020 01:07 5.13.175.*** Link la comentariu
  0
  4

  Ce va tot mirati !!! Atata poate Galatiul !!!

  Raportează
 • postat de Pt cei ..ramasi !!! Marți, 19 Mai 2020 00:05 108.245.201.*** Link la comentariu
  1
  7

  Codasi am fost si suntem inca ....

  Raportează
 • postat de Pionierul soim al patriei! Luni, 18 Mai 2020 21:38 46.43.176.*** Link la comentariu
  4
  6

  Comuniștii ăștia nu mai crapă odată!? Debili, așa au fost o viață, atât au știut, umilință și cozi! Dobitoci congenitali!

  Raportează
 • postat de paloma Luni, 18 Mai 2020 15:52 5.13.175.*** Link la comentariu
  1
  13

  Ai sa fim seriosi...zeci de taxe si adeverinte nu pot fi platite si dobandite online...

  Raportează
 • postat de Alexuz Luni, 18 Mai 2020 15:18 5.2.205.*** Link la comentariu
  4
  8

  Capetele tot goale.....

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Luni, 18 Mai 2020 14:08 5.13.214.*** Link la comentariu
  5
  10

  Tot tineretul de pensionari la cozi. "Coada" si ingramadeala e viata lor.

  Raportează
 • postat de Akbar Luni, 18 Mai 2020 11:47 188.24.222.*** Link la comentariu
  7
  38

  Neam de disperati !

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro