Zona Spicu, spartă şi cârpită (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Zona Spicu, spartă şi cârpită (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

„Iar se sparge strada în zona Spicu!”, a fost sesizarea pe care am primit-o la redacţie şi care s-a confirmat când am ajuns la faţa locului. O echipă de muncitori săpase un şanţ fix în zona în care, săptămâna trecută, băltea apa acumulată de la ploaie, ocupând, strategic, colţul parcării şi al trecerii de pietoni.

„Când faci o reamenajare urbană de milioane de euro, dar nu îţi dă prin minte să faci o scurgere ca lumea”, a fost concluzia gălăţeanului George Mitea, cel care a făcut imaginea publică pe Facebook, postare distribuită de numeroşi gălăţeni.

Iată că, la distanţă de o săptămână, în zona cu pricina s-a intervenit. Reprezentanţii Primăriei municipiului Galaţi ne-au confirmat că, într-adevăr, este vorba despre o lucrare de remediere, menită să împiedice acumularea apei pluviale.  

Fireşte, ideal ar fi fost ca lucrările să se fi executat încă de la început corect şi calitativ, dar, nu-i aşa, suntem în Galaţi, unde totul este posibil. Rămâne de văzut ce alte deficienţe ar putea să apară în perioada următoare.

 

Citit 6758 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.