Zona Spicu, spartă şi cârpită (FOTO)

Zona Spicu, spartă şi cârpită (FOTO)

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
9 comentarii

„Iar se sparge strada în zona Spicu!”, a fost sesizarea pe care am primit-o la redacţie şi care s-a confirmat când am ajuns la faţa locului. O echipă de muncitori săpase un şanţ fix în zona în care, săptămâna trecută, băltea apa acumulată de la ploaie, ocupând, strategic, colţul parcării şi al trecerii de pietoni.

„Când faci o reamenajare urbană de milioane de euro, dar nu îţi dă prin minte să faci o scurgere ca lumea”, a fost concluzia gălăţeanului George Mitea, cel care a făcut imaginea publică pe Facebook, postare distribuită de numeroşi gălăţeni.

Iată că, la distanţă de o săptămână, în zona cu pricina s-a intervenit. Reprezentanţii Primăriei municipiului Galaţi ne-au confirmat că, într-adevăr, este vorba despre o lucrare de remediere, menită să împiedice acumularea apei pluviale.  

Fireşte, ideal ar fi fost ca lucrările să se fi executat încă de la început corect şi calitativ, dar, nu-i aşa, suntem în Galaţi, unde totul este posibil. Rămâne de văzut ce alte deficienţe ar putea să apară în perioada următoare.

 

Citit 4739 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 00:25

9 comentarii

 • postat de Pentru razbunatorul UBSD Vineri, 15 Mai 2020 12:00 109.166.131.*** Link la comentariu
  2
  2

  Ce pumni in gura ai merita hahalero! Auoleu!
  Sa dau peste tine pe strada fosilo sa vezi tu ce "iti dau eu ce meriti" pana iti umflu botul de scursura comunista!

  Raportează
 • postat de u.z. Marți, 12 Mai 2020 23:06 89.137.136.*** Link la comentariu
  0
  25

  Nu muncitorii sunt de vina. ei fac ce la spune seful de santier, inginerul, dirigintele, seful de proiect. Ei doar executa si muncesc din greu pt o paine.

  Raportează
 • postat de sescu Marți, 12 Mai 2020 22:50 92.83.34.*** Link la comentariu
  2
  20

  Cam in tot orasul unde s-a lucrat in ultimul, au uitat complet de aspectul esential al scurgerilor, ori le-au facut la shto.
  Galatiul, ca de obicei, un oras mlastina, noua Venetie.

  Raportează
 • postat de dan Marți, 12 Mai 2020 22:33 86.124.204.*** Link la comentariu
  0
  19

  Corect ar trebui ca această intervenție sa gie plătită din banii firmei care a facut lucrarea.

  Raportează
 • postat de marius Marți, 12 Mai 2020 20:46 193.176.84.*** Link la comentariu
  0
  16

  Lucrarea cred ca e in perioada de notificare a defectelor pana la receptie, apoi intra in perioada de garantie, unde calitatea proasta sau eventuale defecte de executie pot fi remediate ..... cu totii ne dorim constructori buni, da momentan cu astia defilam....

  Raportează
 • postat de UBSD (Una Bucată Social-Democrat) Marți, 12 Mai 2020 20:11 95.76.3.*** Link la comentariu
  26
  10

  Ha-ha-ha-ha... Ce să zic, au luat foc tot felul de anti-PSD-iști frustrați! Să fim serioși, "oameni buni"... Nu este vina administrației, ci a celor care au făcut lucrarea! Muncitorii, împreună cu inginerul șef / dirigintele de șantier (sau cum s-o numi el) trebuiau să anticipeze că acolo se va acumula apa. Asta arată cât de bine pregătiți sunt rromânașii ăștia care fac facultatea așa cum reușesc ei, terminând cu aproximativ 5 pe linie! Dincolo de asta, nu s-a decopertat o porțiune prea mare de asfalt. Da, se va pune un petic de asfalt, care nu va fi uniform la suprafață și la aceeași înălțime cu restul străzii, dar asta e... treabă românească la urma urmei! Partea bună este că peste ceva vreme, nici nu se va mai cunoaște.

  PS Am văzut că cineva a făcut spume și mi-a scris o replică la comentariul meu de la precedentul articol (https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/146620-un-an-de-aeroport-la-galati). Să știi, „băi”, că eu:
  - NU fac parte din administrație și din PSD. Sunt doar un simpatizant!
  - NU sunt o maimuță! NU mai atribui altora descrieri pe care le observi când te uiți în oglindă!
  - NU am manipulat / mințit, NU manipulez / mint și NU voi mani***/ minți vreodată! Eu spun doar ce gândesc! Cât despre pandemia asta, nu știu la ce te referi... Măsurile care s-au luat de către primar și președintele consiliului județean s-au materializat și au fost descrise în articole pe „Viața liberă”.
  „As mai scrie muuulte despre cum manipulati si mintiti” - Nu te mai fofila! Spune și adu dovezi! Sau... îți place să arunci fake news-uri?!?! Ai noroc că nu lucrezi la un post de televiziune, căci, altfel, ai fi văzut ce amendă îți luai de la CNA!
  Cât despre GREAȚĂ... habar nu ai cât de multă am eu față de voi, rromânași pro-ue spălați pe creier, din 2018! Lasă... vine și ziua când veți primi ce meritați! Până atunci, aștept cu interes alegerile locale!

  Raportează
 • postat de Tudor V Marți, 12 Mai 2020 19:56 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  18

  In tot orasul zonele recent reamenajate si mai ales cu asfalt proaspat, sunt taiate pentru diverse interventii efectuate cu aprobari de la primaria fara edili cu specializare doar politica, de catre ”uituci” (cu un cablu, o conducta de gaz, o statie de autobuz). Si absolut toate au aceleasi ”afectiune” - a baltilor ce se strang dupa ploaie, datorita ”Doreilor ingineri”, care habar nu au sa dea un nivel cu laser . Vezi str. Basarabiei (toata), str. Traian, zona Piata Centrala si nu numai, Str. Otelarilor, Frunzei, Saligny etc!

  Raportează
 • postat de Ion Marți, 12 Mai 2020 19:19 93.122.249.*** Link la comentariu
  10
  35

  Vai de capul meseriasilor...

  Au pus scurgerea in deal.

  Firme de partid. Traiasca si infloreasca P$D,

  Raportează
 • postat de Un cetatean platitor de taxe Marți, 12 Mai 2020 19:15 86.124.203.*** Link la comentariu
  10
  38

  Unde o fi armata de postaci care apara primaria si calitatea lucrarilor din zona respectiva ??? Cine este raspunzator pentru bataia asta de joc ?? Cine a receptionat lucrarea ? Domnul primar a vazut aceste fotografii ?? Domnii ingineri/arhitecti/urbanisti cu diplome si paradiplome de prin primarie vad aceste aspecte ?? Acesta este Noul Galati promis??

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.