Neatenţia face victime în trafic

Neatenţia face victime în trafic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie produse pe fondul neacordării de prioritate, la interval de numai câteva ore.

Un prim eveniment care a avut ca victimă colaterală un pasager aflat într-un autoturism a avut loc la intersecţia a două străzi din comuna Lieşti. O şoferiţă nu ar fi acordat prioritate unei alte maşini, odată ajunsă în intersecţie, şi ar fi intrat în coliziune cu aceasta, din impact rezultând rănirea unui bărbat de 70 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar. Poliţiştii au concluzionat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un eveniment produs din aceeaşi cauză, neacordare de prioritate şi neatenţie, a avut loc, câteva ore mai târziu, în municipiul Galaţi. Un şofer de 68 de ani, care conducea maşina pe bulevardul George Coşbuc, pe banda unu, a vrut să schimbe direcţia de mers fără să se asigure. A acroşat un alt autoturism, care venea pe banda doi, femeia aflată la volanul acestuia neavând timp să oprească pentru a evita impactul. Şoferiţa a fost rănită în coliziune, fiind transportată la spital. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1124 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2020 02:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.