Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Un număr de patru hotărâri ale Consiliului Județean Galați au fost aprobate în ședința ordinară din 26 mai, având ca prioritate alocarea unor stimulente financiare pentru personal medical și de specialitate din cadrul celor patru spitale din rețeaua instituției.

Este vorba, mai întâi, despre 16 angajaţi din cadrul personalului medical şi personalului de specialitate de la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”, alți 16 din cadrul personalului de specialitate de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sf. Cuvioasa Parascheva” și opt din cadrul personalului medical şi de specialitate din Spitalul de Pneumoftiziologie. Toți aceștia vor beneficia de stimulente în cuantum brut lunar de 1.500 lei pentru drepturile salariale aferente lunilor mai şi iunie ale anului 2020. 

În plus, șase angajaţi din cadrul personalului medical superior de la nivelul Spitalului Orăşenesc Tg. Bujor vor primi suplimente în cuantum brut lunar de 2.000 lei, începând cu drepturile salariale ale lunii mai și până la finele anului 2020, inclusiv.

Beneficiarii vor stabiliți prin decizii ale managerilor unităților sanitare, cu avizul consiliilor de administrație ale acestora.

Citit 676 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2020 21:30

1 comentariu

  • postat de Nea Gica Joi, 28 Mai 2020 13:28 188.24.206.*** Link la comentariu
    0
    1

    Un sincer bravo CJ si traditionalul rusine primariei care azi arunca banii la gunoi

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.