Circulaţie blocată pe strada Siderurgiştilor şi trasee de transport deviate. Pentru cât timp

Circulaţie blocată pe strada Siderurgiştilor şi trasee de transport deviate. Pentru cât timp
Foto: Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Începând de luni, 3 august, strada Siderurgiștilor se va închide pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Doja și Gheorghe Asachi (Casa Roșie), anunţă Primăria municipiului Galați, precizând că durata estimată a restricțiilor de circulație pe acest tronson este de două săptămâni.

În această perioadă, circulația autovehiculelor va fi deviată pe străzile Gheorghe Doja - Anghel Saligny și Gheorghe Asachi.

Vor exista și modificări ale traseelor de transport în comun. Astfel, traseele 19 și 20 vor fi deviate de la Casa Roșie pe strada Gheorghe Asachi - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Doja spre Școala Nr. 10, returul nefiind afectat. Traseele 11, 17, 18 și 22 vor fi deviate de la Casa Roșie pe strada Gheorghe Asachi - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Doja cu ieșire în strada Siderurgiștilor. Returul se va asigura pe strada Siderurgiștilor - strada Gheorghe Doja - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Asachi - strada Siderurgiștilor. Traseele 7 și 39 vor fi deviate pe strada Gheorghe Asachi - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Doja, cu ieșire în strada Siderurgiștilor. Returul va fi asigurat pe strada Siderurgiștilor - strada Gheorghe Doja - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Asachi - strada Prelungirea Brăilei.

Toate aceste măsuri sunt impuse pentru derularea în bune condiții a lucrărilor de modernizare din zonă, precizează municipalitatea.

Citit 7405 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 11:26

1 comentariu

 • postat de Calator
  Luni, 03 August 2020 03:47
  5.13.173.***
  Va fi ce-a mai mare brambureala cu masini parcate la marginea intersectiilor din Doja , Asachi si A .Saligny, coada de masini pe acel segment ca e ce-l mai utilizat de soferii din oras , deci o aglomeratie pe cinste la orele de varf si nu numai.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.