Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi biciclişti din judeţul Galaţi, ambii trecuţi de 60 de ani, au fost răniţi în urma unor accidente pe care le-au provocat dn propria neatenţie.

Primul, un bărbat de 62 de ani din Negrileşti, a nimerit în calea unei maşini, după ce nu a oprit pentru a acorda proritate la intersecţia DJ 240 cu o stradă din localitate. Şoferul nu a avut vreme să îl evite şi l-a acroşat, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea la spital, pentru îngrijri medicale.

Un al doilea eveniment care avut drept cauză imprudenţa unui biciclist a avut loc la Tecuci, unde un localnic de 64 de ani, circulând pe artera principală care traversează municipiul, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi s-a ciocnit cu o autospecială care se deplasa în aceeaşi direcţie. Biciclistul a suferit câteva leziuni care nu au necesitat internarea în spital.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 902 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 19:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro