Au mâncat, au băut şi au fugit!

Au mâncat, au băut şi au fugit!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Doi gălăţeni, un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 45 de ani, au intrat în vizorul poliţiştilor în urma unui prânz pe care l-au luat la un restaurant cu pretenţii, din centrul oraşului. Pe 27 iulie, cei doi au luat masa la o terasă, iar în momentul în care ospătarul le-a adus nota de plată, care însuma o consumaţie de 300 de lei, au spus că plătesc în numerar.

Angajatul a lăsat nota pe masă, numai că cei doi nu s-au achitat de obligaţie şi s-au furişat de pe terasă, lăsându-l pe chelner cu paguba. Acesta a sunat la poliţie şi a anunţat incidentul, poliţiştii reuşind să dea de urma celor doi în mai puţin de două zile.

"Aceștia au fost conduși la sediul poliției și, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ  Galaţi. Complicea sa este cercetată în stare de libertate.

Citit 3855 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.