Finanţări nerambursabile pentru cultură şi comunitate

Finanţări nerambursabile pentru cultură şi comunitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Printr-un anunţ postat pe site-ul propriu, Primăria municipiului Galaţi anunţă acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi acţiuni culturale, dar şi pentru activităţi de dezvoltare a comunităţii locale, în anul fiscal 2020.

Pentru activităţi culturale nonprofit, de interes general, bugetul pentru această sesiune este de 600.000 lei fără TVA, iar pentru prima sesiune de selecţie publică a proiectelor pentru activităţi de dezvoltare a comunităţii locale, suma alocată pentru anul 2020 este de 300.000 de lei.

În cazul proiectelor culturale, depunerea dosarelor se face în perioada 4 august - 2 septembrie 2020, la Registratura Primăriei Galaţi. Pentru activităţi nonprofit de interes general, propunerile de proiect pot fi depuse/trimise prin poștă din data de 4 august până în data de 18 august, la Registratura Primăriei Municipiului Galaţi sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia Serviciului Învăţământ, Cultură, Turism, Sport, Culte, Sănătate şi Evenimente.

Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul www.primariagalati.ro.

Citit 1207 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 02:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.