Copiii gălăţeni invadează Poliţia

Copiii gălăţeni invadează Poliţia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu i-au biruit traficanţii sau mafioţii, dar s-au predat în faţa piticilor *

De ziua lor, poliţiştii gălăţeni i-au invitat pe şcolarii şi preşcolarii gălăţeni să le viziteze Inspectoratul.

Poate nu ne credeţi, dar vajnicii oameni ai legii, armamentul lor (golit de gloanţe), maşinile şi câinii specializaţi deveniseră ieri plastilină în mâinile micilor oaspeţi.

„Şi încă acum nu-i nimic”, m-a asigurat pe la orele prânzului Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al instituţiei: „De dimineaţă copiii stau buluc, clase după clase, pe maşini, pe câini, îi trag de coadă, se joacă cu tot ce le cade în mână”.

„Ştii cum au chinuit câinii?! De-asta îi vezi acum că sunt puţin agitaţi”, râdea şi Ciprian Stoica, de la Secţia 4 Poliţie.

Într-adevăr, un Ricky înnebunit de mângâieri se strecura pe poarta Inspectoratului împreună cu agentul-şef Lucian Anton.

Cei mici poruncesc, poliţiştii execută

Ciobănescul german al Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice suportă stoic altă tură de iubire, pentru că nu mă pot abţine să nu îl iau la îmbrăţişat.

„Mai ia şi el, săracu’, o pauză”, zâmbeşte instructorul lui, în timp ce câinele ocupă cel mai îndepărtat punct în spaţiu de orice poate însemna sursă de atingeri.

Nici maşina Poliţiei Rutiere nu a scăpat de micii curioşi. Ne-am infiltrat printre copiii de grădiniţă, iar agentul-şef de pe Loganul specializat ne-a arătat tehnica din dotare.

Dacă mai era nevoie de vreo clarificare – şoferi, nu mai avem nici o şansă cu radarele invizibile!

La final, şi noi, şi copiii ne-am umplut de păr de câine, plus că am verificat  toate aparatele pe care le-am prins în raza de acţiune.

Până la anul, la următoarele Porţi Deschise, la mulţi ani, Poliţie – de ziua ta scorul este 1-0 pentru copii!

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.