Copil sfâșiat de un câine de luptă

Copil sfâșiat de un câine de luptă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un copil de şase ani, din Galați, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut victimă unui atac canin, suferit pe un teren din zona Drumului de Centură. Atacul câinelui asupra copilului ar fi avut loc din cauză că animalul, lăsat dezlegat de către stăpânul său, ar fi pătruns în curtea în care se afla minorul, printr-un gard degradat. Copilul nu a avut nicio șansă în fața patrupedului agresiv, care l-a mușcat, provocându-i mai multe leziuni care au necesitat transportarea de urgență la spital. Băiețelul a fost supus mai multor investigații și intervenții, aflându-se acum sub atenta supraveghere a medicilor. Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, mai ales că animalul care l-a atacat pe copil face parte din categoria câinilor periculoși, care ar fi necesitat o atenție specială. 
”Polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, un minor, de şase ani, din municipiul Galați, ar fi fost mușcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuințe, de pe strada Drumul de Centură. În cauză, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 


Citit 3709 ori Ultima modificare Joi, 20 August 2020 18:11

4 comentarii

 • postat de M16
  Vineri, 21 August 2020 10:11
  188.26.36.***
  Păi așa se întâmplă când din păcate ești nevoit să locuiești într-o zonă cu giboni a orașului. N-ar trebui să ne mire nimic, în fiecare scară de bloc din M13, M38, M39(A,B,C), M40, IC Frimu, M17, M18, M19, M20, M21 există cel puțin câte un apartament care adăpostește un țăran de ăsta prost. Suntem un oraș preponderent industrial, deci nu trebuie să ne mire că 75% (fără nici cea mai mică exagerare) sunt niște distruși care nu avut niciun scop în viață pentru că la noi în oraș, cultul pumnului și al mârlăniei să nu ne ascundem, e cap de afiș în lista obiceiurilor locale. Reprezintă o mândrie în rândul multora să fie proxeneți, samsari, hoți sau foști pușcăriași.
  DOMNULE PRIMAR, PE LÂNGĂ INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURĂ, ESTE NEVOIE MARE LA GALAȚI EFECTIV DE CAMPANII DE EDUCARE A POPULAȚIEI ORAȘULUI PRIN PROGRAME DE EDUCARE ȘI EMANCIPARE SOCIALĂ A CETĂȚEANULUI GĂLĂȚEAN ÎN SPECIAL DIN ZONELE RESPECTIVE, DAR NU NUMAI.
  3
  23
  Raportează
 • postat de Inga
  Vineri, 21 August 2020 09:41
  5.13.208.***
  Pușcărie nene...și dacă s-ar putea, să fie și pușcărie pe viață pentru derbedeii aceștia care vor să aibă câini violenți, turbați, câini de luptă, dar de care nu te îngrijești că pe tine golan împuțit nu te doare nici în C U R de ce drame li se pot întâmpla altora din cauza ta, din cauza neglijenței tale sau din cauza indiferenței tale.

  Rezultatul unei astfel de DRAME nu mai poate fi întors, nu mai poate fi reparat, nu mai poate fi făcut așa cum a fost înainte, copilul acela rămânând pe viață cu trauma respectivă atât fizică dar și psihică, deci și pedeapsa prin lege ar trebui să fie pe măsură, echivalată cu pedeapsa pentru crimă, fiindcă un astfel de comportament neglijent al proprietarului câinelui ucigaș trebuie "răsplătit" pe măsură cu pedepse dure, echivalente cu cele pentru moarte, dacă tot ai vrut tu să ai câini violenți, câini agresivi, câini de luptă. Dar cu siguranță că bezmeticul ăla golan de 2 bani a câinelui va spune că de vină e gardul degradat al familiei copilului respectiv...nu m-ar mira nebunia asta să o auzim ca declarație de judecătorie,fiindcă am mai auzit de bazaconii din acestea.

  Pentru chestii din astea, ca să se schimbe, înăsprească legea, pedepsele pentru proprietarii de câini, de câini periculoși nu iese nimeni în stradă, dar pentru manipulări politice stupide se adună unii...ca muștele. Iar articolele pentru alte subiecte de can-can abundă, cu pițipoance și alte prostii.
  3
  21
  Raportează
 • postat de Mișu
  Vineri, 21 August 2020 08:41
  82.137.12.***
  Este rezultatul nepăsării autorităților locale. A remarcat cineva câți câini aresivi sunt plimbați de stăpâni pe faleză, fără să le pese, pentru că nimeni nu îi întreabă nimic. Acum câțiva ani pe Faleză erau patrule de polițiști locali, dotați cu tot felul de mijloace de deplasare care cât de cât țineau lucrurile sub control. Acum totul e la voia Domnului. Ce părere aveți domnule Director al Poliției Locale? Ne limităm la amendat babe care vând pătrunjel fără autorizație sau facem și noi ceva?
  3
  23
  Raportează
 • postat de Un patit
  Vineri, 21 August 2020 08:28
  5.13.179.***
  Amenzi inzecite pentru posesorii de caini care , in majoritate defileaza pe strazi fara botnite, daca aceasta fiara avea botnita, nu avea loc tragedia, politia, mai cu seama cea comunitara sa si faca datoria, strazile sunt pline cu caini dusi doar cu lesa, de care se poate smulge fara efort.
  2
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.