Instantanee nedemne de secolul 21 pe strada Anul Revoluției 1848 din Galați

Instantanee nedemne de secolul 21 pe strada Anul Revoluției 1848 din Galați
Avaria a fost remediată, nu și trotuarul
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Lucrarea efectuată de angajații SDEE Muntenia Nord pe strada Anul Revoluției 1848 din Galați a atras nemulțumirea unora dintre riverani. Aceștia ne-au sesizat la redacție existența unor movile de pietre dislocate cu ocazia intervenției distribuitorului regional de curent electric. La fața locului, joi, 3 septembrie, acestea ne-au întâmpinat brutal, chiar în fața porților locatarilor.

Din răspunsul oficial primit din partea Biroului de Presă al SDEE Muntenia Nord SA, am aflat că "în zona respectivă a avut loc în data de 28 august 2020, la ora 7.30, o avarie cauzată de un incident produs în rețeaua de medie tensiune aparținând SDEE Muntenia Nord. Locurile de consum afectate din zona străzilor menționate au fost realimentate imediat. Echipele operative ale sucursalei din Galaţi au localizat și remediat defectul în data de 29.08.2020".

Cât privește remedierea disconfortului pricinuit de această remediere și readucerea terenului la starea inițială, SDEE Muntenia Nord menționează că are încheiate contracte cu diverse firme terțe în acest sens. "Pentru zona amintită, lucrările vor începe în cel mai scurt timp, iar situația prezentată rămâne sub stricta noastră monitorizare în perioada următoare", se mai arată în răspunsul primit de la societatea de distribuție a energiei electrice, care își cere, totodată, scuze pentru disconfortul creat.

Un alt "disconfort", cel puțin vizual, există și în fața punctului TRAFO al SDEE Muntenia Nord de pe aceeași stradă, Anul Revoluției 1848. De această dată, operatorul economic nu mai are nicio vină, aici fiind vorba despre modul în care unii gălățeni înțeleg că se pot debarasa de resturile menajere în anul de grație 2020.

Citit 1506 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.