Bani de salarii, furați din mașina patronului

Bani de salarii, furați din mașina patronului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un gălățean de 23 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce  dat o lovitură de maestru în ale spargerilor de mașini. Dintr-un singur foc, a reușit să sustragă aproape 60.000 de lei din autoturismul unui administrator de firmă. O săptămână le-a trebuit polițiștilor să ajungă la hoț, care nu este la prima abatere, având antecedente penale.

Lovitura în urma căreia patronul unei firme din Galați a rămas fără o sumă consistentă de bani, destinată plății salariilor angajaților, a avut loc în ultima noapte a lunii august, în plin centrul orașului. Un hoț care a pândit mașina parcată pe strada Nicolae Bălcescu a încercat portierele și nu mică i-a fost surpriza când a constatat că acestea nu erau încuiate. A scotocit prin habitaclu, în torpedou găsind comoara: 57.000 de lei, bani gheață, pe care i-a luat pe nerăsuflate. A reușit să dispară înainte să fie văzut de cineva, paguba fiind constatată de patron a doua zi, când s-a urcat în mașină să plece spre București. N-a avut încotro și, abia la întoarcerea din Capitală, 24 de ore mai târziu, a mers la poliție și a anunțat furtul. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a precizat că suma mare de bani era destinată plății salariilor angajaților firmei pe care o administra, subliniind astfel necesitatea prinderii cât mai urgente a hoților. Oamenii legii au avut nevoie de ceva timp să ajungă la principalul suspect.

"Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale - Compartiment Furturi din Auto, au efectuat cercetarea la fața locului, reușind identificarea autorului, un tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul Galați, cunoscut cu antecedente penale. Acesta nu a fost găsit inițial la adresa de domiciliu, dar la scurt timp în cursul nopții de 8 spre 9 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei 5 l-au depistat pe suspect", a precizat sg. șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Suspectul a fost reținut și prezentat Judecătoriei Galați, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru a stabili dacă nu cumva individul a mai comis și alte fapte de acest gen, rămase cu autor necunoscut și în scopul recuperării prejudiciului.

Citit 2415 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 01:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.