Noi reguli de circulaţie pe Faleză

Noi reguli de circulaţie pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

La intersecția străzii Traian cu bulevardul Marea Unire vor intra în vigoare noi reguli de circulație, anunţă Primăria municipiului Galați. Astfel, pe 30 septembrie se vor realiza lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală de reglementare a circulației rutiere în această intersecție, prin interzicerea efectuării virajului la stânga pe strada Traian de către cei care circulă pe bulevardul Marea Unire, pe direcția de mers către Șantierul Naval. "Conducătorii auto care se deplasează pe bulevardul Marea Unire, pe direcția de mers către Șantierul Naval Damen, și vor dori să vireze la stânga pe strada Traian vor putea face acest lucru ocolind parcul de la Elice, pe aleea carosabilă de lângă Hotel Vega. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier îi rugăm pe conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră", precizează municipalitatea. Măsurile au ca scop fluidizarea traficului.

Citit 3773 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:53

7 comentarii

 • postat de Cosmin
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 23:11
  77.111.247.***
  Masura gen ”cand te inseala nevasta vinzi patul”! Le e mai usor sa interzica acel viraj la stanga, decat sa oblige soferii masinilor parcate ilegal sa respecte legea si sa lase banda 1 libera pentru circulatia celor care vor s-o ia spre santierul naval.

  Acum sa vedem cum o s-o scoata la capat cu cei de dincolo, care parcheaza tot ilegal obligandu-i pe cei care urmează sa ocoleaasca parcul de la elice sa calce banda continua de pe aleea carosabila de langa Hotel Vega.

  Lenea bate logica, dar pana la urma ”lenesul mai mult alearga”. Deh, ”mintea romanului cea de pe urma”...
  0
  8
  Raportează
 • postat de Cineva
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 22:32
  109.103.136.***
  Solicit Primariei sa publice argumentele de orice natura care au stat la baza acestei decizii.
  La orele de varf toata zona va fi blocata de masini.
  0
  7
  Raportează
 • postat de alien
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 11:17
  5.2.209.***
  Adevarul e ca inchiderea Navelor in weekend chiar e un exemplu de urmat...NOT!
  Asta ar mai lipsi, "fantezii erotice" cu Prelungirea Traian inchisa sau cu sens unic in weekend!
  Apropo: poate cineva sa explice "tarlaua" de piatra cubica uitata in mijocul strazii Navelor?
  Nu la capetele cu bolarzi, IN MIJLOC!
  2
  2
  Raportează
 • postat de Georgel
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 10:29
  185.100.87.***
  Încă un exemplu al numeroaselor mostre de NOAPTEA MINȚII din administrația gălățeană. El se adaugă la extinderea liniei duble de pe mijlocul b-dului Coșbuc, la puzderia de semafoare plantate la vechi treceri de pietoni cu zebră, dar fără intersecție, la majoritatea sensurilor unice cu care a fost împânzit, absolut excesiv, aproape tot orașul, inclusiv zona liniștită și deosebit de puțin circulată din spatele Spitalului Elisabeta Doamna, etc. Așa înțeleg MINȚILE ODIHNITE să ”fluidizeze circulația” orașului...
  4
  16
  Raportează
 • postat de hahaha
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 09:28
  194.105.20.***
  ESTE MUUUUULT MAI BUN un GIRATORIU in acea zona, acum, practic, nu se va mai putea face la stanga spre Prelungirea Traian !
  6
  2
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Marți, 29 Septembrie 2020 20:05
  89.136.0.***
  Pamflet: Pentru specialistii in rutiera (bine aici nu poti ridica pretentii) si cei din Primarie, actuala configuratie cu limitatorul de viteza de la trecerea de pietoni ”monitorizata de Bratianu”, permitea lejer celor ce voiau sa intre din Marea Unire pe Traian! Noua idiotenie va creea probleme. Argumente: Cei care vin dinspre Santierul Naval vor face coada la limitatorul de viteza de la trecerea de pietoni, fara a lasa spatiu de intrare spre varianta propusa pe langa Vega, ceea ce va provoca un sir de auto pe banda doi in directia spre Santierul Naval. Argument 2 - Galatenii/marleti ce nu au habar si respect de legislatie, circula in general pe banda doi sau chiar trei unde o au (este drept ca 1 si jumate din doi sunt ocupate de tigaile parcate), deci sigur sirul si evenimentele gen ciocnire vor fi in banda mentionata- doi spre Santierul Naval. Argument 3 - Banda 1 spre Santierul Naval este de obicei blocata in zona Elice de un smecher cu moto sau auto, caruia nu-i pasa de camere de luat vederi monitorizate si inchise la evenimentul vreunui ”Mahar din militie sau administratie”, respectiv beizadele de politruci! Poate o idee mai buna este inchiderea Bd. Marea Unire pentru circulatie auto, obligarea celor din exteriorul orasului, sa-si lase tigaile undeva in zona Catusa, respectiv Vanatori si Cantemir! Limitarea acordarii cartilor de identitate de Galati prin impunerea obligatorie a unei investitii de cel putin 1.000.000 Euro. Asa se pot crea locuri de munca, limita numarul celor ce nu prea au justificare sa se afle in oras (vanzarea de auto, sua de fete, respectiv videochatul urmand a se interzice, sau permite cu pastrarea limitei de investitii - milionul de Euro)! Iar acum in noul context, se poate impune si obligativitatea unui carnet rosu de membru, tuturor celor ce doresc sa intre sau sa viziteze Galatii! (De la intrarile in judet)! Sa aiba Dumnezeu mare grija de mintile odihnite, care propun astfel de modificari!
  1
  21
  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Marți, 29 Septembrie 2020 19:20
  78.96.81.***
  Avand in vedere ca str. Prelungirea Traian face parte din zona centrala de promenada, legand bulevardul Brailei de zona falezei, trebuia limitat numai la sens unic catre faleza, cu orare impuse in weekend, ca pe strada Navelor!
  16
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.