Tezele, olimpiadele şi concursurile nu se mai susţin

Tezele, olimpiadele şi concursurile nu se mai susţin
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar, a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Acestea vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă. Anunțul vine după ce președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au decis ca toate școlile din țară să treacă în scenariul roșu, cu predare exclusiv online, începând de luni, 9 noiembrie. Olimpiadele și concursurile școlare au fost, de asemenea, suspendate.

"Să nu uităm că tezele se susțin la doar două sau trei discipline, în rest se realizează evaluarea sumativă. Deci, tezele nu se susțin, însă au fost înlocuite cu evaluarea sumativă. Pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a, începând cu semestrul al doilea, pe lângă aceste lecții pe care le vom face, vom avea măsuri concrete. Vor fi teste de antrenament săptămânale, disponibile și acum pentru elevi pe site-ul Ministerului Educației, vom continua programul teleșcoala și vom continua și pregătirea față în față", a anunțat Monica Anisie.

Citit 1232 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 01:19

2 comentarii

 • postat de Adrian
  Luni, 09 Noiembrie 2020 21:37
  89.39.81.***
  Nație de sparangheliști...
  1
  0
  Raportează
 • postat de no comment ?
  Luni, 09 Noiembrie 2020 12:11
  95.76.59.***
  Olimpiadele ar trebui sa se tina totusi...
  corpul profesoral nu are nici o parere ?
  profesorii din institutiile de invatamant de elita nu ar trebui sa propuna o solutie alternativa pentru olimpiade , mai ales ca nu mai sunt un fenomen de masa ?
  2
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.