Taximetrist tâlhărit în centrul oraşului

Taximetrist tâlhărit în centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un atac care aduce din nou în prim plan, pe de o parte, agresivitatea tot mai mare a infractorilor, iar pe de altă parte, gradul de siguranţă pe străzilor oraşului a avut loc în urmă cu aproape două săptămâni, suspecţii fiind capturaţi abia joi, 19 noiembrie. Victima, un taximetrist aflat în tura de noapte, care a căzut pradă în faţa a doi hoţi, dintre care unul minor.

Incidentul s-a petrecut pe 8 noiembrie, în jurul orei 3,00, în vecinătatea unui bloc de pe bulevardul George Coşbuc. Taximetristul, aflat în maşina de serviciu, s-a trezit încolţit de doi indivizi, care l-au ameninţat cu un cuţit şi i-au cerut banii aflaţi în parasolarul maşinii. Au luat 250 de lei, după care au dispărut, timp de mai bine de o săptămână reuşind să nu fie prinşi.

Poliţiştii le-au dat de urmă după verificări făcute în baza semnalmentelor furnizate de taximetristul jefuit. "Polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați au identificat un bărbat, de 30 de ani, și un adolescent, de 17 ani, ambii din municipiul Galați, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției pentru audiere, ulterior fiind reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Citit 4943 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.