Frunze și deșeuri uitate în zonele centrale

Frunze și deșeuri uitate în zonele centrale

Beatrice Dumitriu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Zonele centrale nu mai reușesc să scape de frunze. Atât în Țiglina 2, cât şi pe strada Domnească, frunzele uscate sunt noul covor care acoperă trotuarele și partea carosabilă. Angajatele chioșcurilor de ziare din zonele menționate s-au saturat de grămezile de frunze uscate în care se rătăcesc și gunoaie și susțin că echipele de salubritate nu se ocupă de această problemă.

Angajații din zonă nu mai suportă neglijența

Frunzele și deșeurile care acoperă zonele proaspăt renovate se pare că au devenit un adevărat deranj pentru persoanele care iau contact cu acestea zi de zi. "Nu vine nimeni să se ocupe de această problemă, într-o zi am strâns chiar eu frunzele și le-am băgat într-un sac, însă când au venit cei de la Ecosal tot nemulțumiți au fost", ne-a spus angajata unui chioșc de ziare din Ţiglina 2.

Problema urmează să fie rezolvată

În urma sesizărilor facute, conducerea Ecosal nu a rămas indiferentă. "Nu avem destui oameni pentru a acoperi toate zonele, din acest motiv pe unele străzi ajungem mai târziu, însă o să rezolvăm problema din aceste zone chiar mâine", ne-a declarat Mirela Furtună, directoarea Serviciului Public Ecosal.

Citit 953 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Decembrie 2020 01:30

1 comentariu

  • postat de Observator Sâmbătă, 05 Decembrie 2020 19:26 89.136.7.*** Link la comentariu
    0
    7

    Nesimțită mai e natura asta! Produce mizerie. Dar mai nesimtiti sunt unii care lasă ambalajele diverselor chestii (mai nou și măștile) direct la picioarele lor, pe strada, și trec ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.