Jumătate din gălăţenii testaţi sunt declaraţi bolnavi
Foto: Marian Calestru

Jumătate din gălăţenii testaţi sunt declaraţi bolnavi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, 257 dintre cei 480 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore au fost declaraţi purtători ai virusului, numprul total al celor infectaţi ajungând la 13.928. Din păcate, patru bolnavi cu forme grave de infecţie nu au mai făcut faţă tratamentelor şi au decedat în acelaşi interval, numărul total al victimelor pandemiei în judeţul Galaţi ajungând la 364. 216 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat  vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 28 de persoane din judeţul Galaţi au fost reconfirmate pozitiv.

Vineri, la prânz, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 842 de persoane, în timp ce 1.992 erau în izolare la domiciliu, iar alte 335, în izolare instituţionalizată. Nicio persoană nu se afla vineri în carantină instituţionalizată.

De la începutul pandemiei, la noi au fost efectuate 68.844 de teste. 11.237 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.

Citit 2764 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.