Legea cuţitului, mai presus de divorţ

Legea cuţitului, mai presus de divorţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O femeie gravidă în luna a cincea a fost nenorocită de bărbatul pe care îl părăsise * Setea de răzbunare l-a îndemnat pe soţ să-i înfigă cuţitul în spate * Tânăra mamă este paralizată pe viaţă *

La vârsta de 26 de ani, Elena poartă în pântece un copil de cinci luni pentru viaţa căruia urmează să lupte imobilizată la pat.

Cu trupul paralizat de la mijloc în jos, tânăra încă mai speră că o operaţie ar putea-o ajuta să meargă din nou.

Medicii spun însă că nu mai e nimic de făcut, iar femeia e condamnată să-şi ducă mai departe zilele în scaunul cu rotile.

Individul care a nenorocit-o pe Elena este chiar soţul ei, care nu s-a putut împăca cu ideea că aceasta îl părăseşte. Cei doi au împreună două fetiţe de 1 şi 3 ani şi locuiau în localitatea Furcenii Noi, într-un cămin în care bătăile se ţineau lanţ.

Sătulă de atâtea lovituri, tânăra femeie, însărcinată în luna a cincea, şi-a luat fetiţele şi s-a mutat în casa mamei, acolo unde s-a petrecut grozăvia.

Bărbatul era hotărât să le pedepsească pe femei. A spart un geam, a intrat în casă, şi-a înjunghiat întâi soacra, iar apoi soţia, fără întrebări sau certuri.

Celei care îl părăsise i-a înfipt cuţitul mişeleşte în spate, secţionându-i măduva spinării. S-a răzbunat curmându-i toate şansele de a mai sta vreodată în picioare.

„În cadrul absurdului nenorocit din această ţară, o tânără gravidă în cinci luni a fost internată cu o plagă înjunghiată, cu secţiune de măduvă a spinării”.

„Nenorocitul de bărbatu-său i-a înfipt cuţitul în spate paravertebral - pe lângă coloana vertebrală - şi i-a secţionat măduva spinării la nivel toracic”.

„Practic e paralizată complet de la brâu în jos. Femeia a fost înjunghiată în stil tipic pentru noi, pe la spate, cu sete, şi este un om condamnat pe viaţă, pentru că nu va mai putea merge niciodată”.

„I s-a făcut un RMN care indică o secţiune completă de măduvă, dar rămâne nerezolvată această sarcină de cinci luni, despre care nu ne putem încă pronunţa”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul care şi-a pedepsit soţia şi soacra cu tăişul cuţitului a fost audiat de poliţie şi şi-a recunoscut fapta.

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, agresorul este cercetat (culmea!) în libertate pentru vătămare corporală, pentru că medicul legist care le-a examinat pe cele două victime a decis că vieţile acestora nu au fost puse în pericol.

Viaţa fătului de cinci luni, ale cărui şanse să se nască au scăzut considerabil, nu mai este pusă la socoteală de oamenii legii. Nici diagnosticul categoric al mamei paralizate.

Citit 981 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.