A fugit de la un prieten la altul

A fugit de la un prieten la altul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Adolescenta care a fost dată dispărută de la Frumușița în urmă cu două zile a fost găsită. Poliția, alertată de fuga minorei în vârstă de 17 ani de la domiciliul prietenului ei de pe raza localității, a făcut eforturi susținute ca să îi dea de urmă, mai ales că doi martori au declarat că ar fi văzut-o, în aceeași zi, pe raza localității Tulucești, însoțită de un alt tânăr. Pentru că fata nu dăduse niciun semn de viață nici prietenului de la care plecase, nici familiei sale, care locuiește la Tulucești, oamenii legii au avut motive întemeiate să o caute prin orice mijloace. 36 de polițiști de la Galați și de la posturile din zonă și 11 autospeciale au fost angrenate în căutarea Elenei. A fost identificată, în cele din urmă, cu ajutorul tehnologiei, iar explicația pe care a dat-o poliției, odată ajunsă în casa părintească, a fost peste măsura așteptărilor. Își părăsise prietenul cu care locuise o vreme pentru un altul, dintr-un sat învecinat. "În data de 5 ianuarie, activitățile de căutare au continuat, fiind identificate și audiate mai multe persoane din anturajul minorei, acestea reușind să ia legătura cu ea prin intermediul unei platforme de socializare. Minora a revenit la domiciliu și, în urma audierii, s-a stabilit că, în această perioadă, a mers și a locuit, de bună voie, la domiciliul unui prieten, din localitatea Șivița, aceasta precizând, totodată, că nu a fost victima niciunei infracțiuni", a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 4452 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2021 17:06

3 comentarii

 • postat de Logan
  Joi, 07 Ianuarie 2021 14:49
  86.123.138.***
  Ea, (adolescenta), este produsul unei societati bolnave care nu-si va reveni niciodata,din pacate(vezi ultimii 31 de ani).
  3
  6
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Joi, 07 Ianuarie 2021 10:40
  82.76.159.***
  Cand adolescentii sunt uitati de parintii oacupati cu munca, indiferenti sau neprietenosi cu proprii lor copii, acesti adolescenti sunt dezorientati si fac numai prostii ca sa atraga atentia parintilor. Ceea ce e si mai trist, parintii nici macar nu observa schimbarile majore ce se produc chiar in fata lor, la copii pe care-i cresc. Lipsa educatiei, duce la astfel de cazuri, nemaivorbind de copii abandonati ai caror parinti uita sa se mai intoarca din strainatate, parinti care contribuie foarte mult la creionarea caracterului si a personalitatii copilului pe perioada adolescentina. Copiii nu se cresc si nu-i poti educa prin skype sau faceboock, ei vor sa se simta iubiti si protejati, sa fie imbratisati, sa fie laudati cand fac o fapta buna.
  2
  9
  Raportează
 • postat de Nea Luce
  Joi, 07 Ianuarie 2021 09:07
  86.124.200.***
  Familia traditionala...Halal adolescenta, halal parinti.... Si dupa aceea se dau victime si traficate de proxeneti...Asta mica, face "dara" de la cinspe' ani cred, da' masa cu biserica, tacsu' cu birtul..ne "dicstram" si noi cum putem...In rest, traditionala familie !
  6
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.