Puncte pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Puncte pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
1 comentariu

Primăria municipiului Galați anunţă printr-un comunicat de presă că amenajează în aceste zile 36 de puncte de vaccinare împotriva COVID-19, care vor funcționa în trei spații. Este vorba despre Sala Siderurgistul (16 puncte), Sala Sporturilor (12) și Patinoarul Dunărea (8).
Astfel, Primăria asigură compartimentarea și dotările necesare: panouri separatoare, frigidere, chiuvete mobile, calculatoare, imprimante, scaune, mese, paturi, dulapuri, pubele etc. De asemenea, se va face curățenia și dezinfectarea zilnică a spațiilor.
„Cheltuielile necesare pentru buna funcționare a cabinetelor sunt estimate la această dată la peste 2 milioane de lei, iar banii sunt alocați de la bugetul local. Până acum, Primăria municipiului Galați a mai alocat în lupta împotriva COVID-19 suma de 14 milioane de lei, fonduri de la bugetul local, din care doar 4 milioane de lei au fost decontate de Guvern”, se arată în comunicat.

Citit 1539 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 18:03

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro