Sancțiuni pentru nerespectarea restricțiilor

Sancțiuni pentru nerespectarea restricțiilor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 186 de sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 2.100 de persoane, 124 de societăți comerciale, 215 de locații (restaurante/terase/parcuri/locuri de joacă etc), precum și 244 de mijloace de transport persoane.

În total, la finalul acţiunii, au fost aplicate 186 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 2282 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 20:33

3 comentarii

 • postat de Intrebare simpla
  Miercuri, 24 Martie 2021 18:03
  77.111.246.***
  Daca cea mai mare parte a bugetarilor si politistilor si jandarmilor si guvernantilor si parlamentarilor nu poarta masca, nici la exterior si nici la interior (in spatiile institutiilor de stat) si daca toti acestia participa la tot felul de bairamuri mediatizate in permanenta in ziare si televiziuni, noi...PROSTIMEA...de ce suntem fortati si amenintati si amendati si batuti ca sa purtam masca?
  1
  2
  Raportează
 • postat de ADERIN
  Miercuri, 24 Martie 2021 12:01
  5.13.206.***
  Poftim " mijloacele de transport în comun.", alooooooo, in autobusul 28 e "cea mai mare distantare antisociala" mai ales dimineata ora 7 si ceva dar nu mai zic dupa amiaza. Cred ca este o stire de fatada, o constatare care sa dea bine. Adica urc in autobusul 28 de la piata rusilor si vad ca nu poti sa arunci un ac deoarece este ticsit de oameni care merg in diferite treburi si voi ziceti ca sau dat N avertismente. Aici cine este de vina calatorul sau trasurbul. Eu optez 100% pe trasurb.
  1
  19
  Raportează
 • postat de DIANA
  Miercuri, 24 Martie 2021 10:27
  86.35.208.***
  Hai ca ati facut ceva......sanctiuni...sanctiuni... dar ati dat masti daca nu aveau???... ati dat dezinfectant daca nu aveau???? ati dat avertisment daca era ceva in neregula???? banuiesc ca nu... ati dat cu barda ca asa e mai usor... nu????? Stimabililor oare nu sunteti tot oameni?????nu aveti copii? mame??? bunici??? de ce trebuie sa sanctionati ...sa amendati? haideti sa incercam sa folosim OMENIA....sa-i facem pe oameni sa inteleaga ca de la noi porneste totul....sa fim mai blanzi... mai
  intelegatori....offfff cand vom intelege ca ca ...a fi om e lucru mare?????
  10
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.