Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Încălzirea vremii a determinat începerea de noi asfaltări pe drumurile judeţene. Potrivit președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, "se toarnă un prim strat de asfalt (binder) pe DJ 254, de la Costache Negri spre localitatea Griviţa. Pe DJ 254 se află în plin proces de implementare un proiect amplu de modernizare a aproape 16 kilometri de drum. Este o investiţie cu fonduri europene de aproape 34 milioane de lei. Deja, mai bine de o treime din proiect a fost finalizat. În cadrul acestei investiţii, drumul este consolidat, partea carosabilă este lărgită, iar podeţele şi podurile sunt reabilitate". Totodată, conform aceleiași surse, înaintează asfaltările şi pe DJ 242A. Constructorul a turnat deja primul strat de asfalt pe un sens de mers, de la intersecţia cu DN 24D şi până la ieşire din satul Rădeşti către Cruceanu, urmând a fi asfaltat şi celălalt sens.

Citit 1248 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 10:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro