Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

Primăria Galați anunţă noi reglementări privind traficul rutier ce vor fi valabile în perioada 12 aprilie 2021 - 30 iunie 2021, necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare pe strada 1 Decembrie 1918.

"Circulația va fi oprită pe partea stângă a tronsonului cuprins între străzile Aurel Vlaicu și Piața Energiei, pe direcția de mers către strada Aurel Vlaicu. Se va putea circula însă pe firul drept al aceluiași tronson, în ambele sensuri. Important: autovehiculele care se deplasează pe strada 9 Mai, dinspre Drumul de Centură către strada 1 Decembrie 1918, vor avea indicatorul D3 "la dreapta" înainte de intersecția cu strada Crinului, fiind dirijați astfel către strada Tecuci. În circulația mijloacelor de transport în comun nu vor fi modificări, iar zona va fi semnalizată corespunzător", transmite Primăria.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Citit 2772 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 13:26

2 comentarii

 • postat de calator Duminică, 11 Aprilie 2021 14:02 86.124.205.*** Link la comentariu
  4
  8

  Cu statiile de autobuz pe sensul spre Micro 40 ce se intampla ? Si asa intre str.Tecuci si capatul traseului 11 din Micro 13B era o singura statie (prea putin) ?

  Raportează
 • postat de Călător cu Transurb Duminică, 11 Aprilie 2021 12:30 188.24.216.*** Link la comentariu
  4
  8

  De stația de la Liceul 3 în direcția Micro 13 mai spune cineva ceva? De câteva luni între 9 mai și Micro 13 nu se mai face nicio stație.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro