Jaf la Ginecologie

Jaf la Ginecologie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pâş-pâş şi pe-aici ţi-e drumul, cu 20.000 lei pe ghidon *

Spargere la un cabinet de ginecologie! Vinovat nu este vreun militant pentru dreptul la viaţă al fetuşilor, ci…chiar un copil.

Astfel, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, din incinta unui cabinet ginecologic gălăţean s-au făcut nevăzute nu boli sau sarcini nedorite, ci nici mai mult, nici mai puţin de 20.000 lei şi… o bicicletă.

Experienţa te învaţă

Poliţiei nu i-a luat mult până să-l găsească pe spărgătorul de la Ginecologie – la doar 17 ani, un băiat din Puieşti, comuna Vaslui, se putea lăuda cu alte 11 spargeri comise la Galaţi, plus două dosare penale pentru care primise interdicţie de a părăsi oraşul.

Văzându-se însă călare pe Pegas, puştiul o fi uitat de interdicţia care nu îi permitea să spargă decât locuinţe gălăţene şi dus a fost, către tărâmuri mai mănoase.

Dovedind experienţă, spargerea de la cabinet nu a lăsat în urmă dezordine, uşile nefiind forţate.

Încolonarea!

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Adolescentul din Puieşti a intrat vineri în arestul Poliţiei Galaţi, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de azi Judecătoriei Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă”.

Nu e a bună. Criza este prea mare ca să nu învăţăm cu toţii drumul la bancă, mai ales că numai unii dintre noi ştiu ce catastrofic este să ai bani mulţi.

Citit 2030 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.