Un bătrân şi-a retezat bărbăţia cu un cuţit

Un bătrân şi-a retezat bărbăţia cu un cuţit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sătul de bătăile de cap pe care i le dădea prostata, un bărbat de 82 de ani din Corod şi-a retezat organul genital cu un cuţit de bucătărie.

Pe bătrân îl chinuiau zilnic durerile şi îi venea să urineze tot timpul, aşa că a decis să scape de mădularul cu probleme.

„Nu puteam să dorm şi nevasta mi-a spus că nu mă mai suportă. Îmi venea să urinez mereu aşa că am tăiat-o ca să nu mă mai chinui”, povesteşte fără reţinere bărbatul.

„La secţia de Terapie Intensivă a fost internat un pacient în vârstă de 82 de ani care a suferit un traumatism prin automutilare care a constat în secţionarea în întregime a penisului”.

„Pacientul are o stare generală bună, nu i s-a putut face o reimplantare, dar va fi transferat pe secţia de Urologie, unde specialiştii noştri vor găsi o metodă chirurgicală pentru a-l ajuta,” a declarat dr. Dumitru Isfan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Gestul necugetat al bătrânului care a încercat să scape de dureri cu cuţitul îl va obliga, cel mai probabil, să folosească o sondă pentru tot restul zilelor.

Citit 1022 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.