Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Grădinițele și școlile se redeschid miercuri, 5 mai 2021, după vacanța de Paște. Miercuri vor începe cursurile copiii de grădiniță, precum și elevii care nu susțin examene, adică cei din clasele pregătitoare – a IV-a, elevii din a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a. Elevii din ani terminali vor reveni la școală pe 10 mai 2021. În această categorie intră cei de clasa a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și ultima clasă din învățământul profesional.
Toţi elevii de clasa a VIII-a revin la școală pe 10 mai, indiferent de scenariul în care se află localitatea și fac cursuri cu prezență fizică până pe 11 iunie, iar cei de clasa a XII-a sau a XIII-a termină anul şcolar pe 4 iunie.
Copiii de grădiniţă şi elevii care nu sunt în clase terminale, revin la şcoală de mâine, pentru ei anul şcolar încheindu-se pe 25 iunie.

Citit 458 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro