Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Puțin peste 30 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, 50 de pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declarați vindecați și mai puțini de zece au aflat, în cele 24 de ore dinainte de ultima raportare, că nu au scăpat de boală după două săptămâni de tratament.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 349 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 32 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 27.031. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi,  șapte persoane au fost reconfirmate. Din fericire, cea de-a treia zi de Paște nu a mai adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă. Aceasta face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să rămână la 807. Tot marți, 4 mai, 50 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 25.718 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate. 
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, marți, 4 mai, se aflau în carantină la domiciliu 1.138 de persoane, 240 erau în izolare la domiciliu, iar alte 266, în izolare instituţionalizată. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 130.874 de teste.

Citit 528 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 14:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro