În atenţia celor care vor noi oportunităţi în carieră. „Viaţa liberă” îşi măreşte echipa: căutăm oameni dinamici şi entuziaşti

În atenţia celor care vor noi oportunităţi în carieră. „Viaţa liberă” îşi măreşte echipa: căutăm oameni dinamici şi entuziaşti
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

„Viaţa liberă” este în căutarea oamenilor potriviţi pentru a ocupa mai multe posturi din schema de personal a companiei.

Ne dorim să găsim oameni tineri şi entuziaşti, care vor să se implice în viaţa cotidianului preferat al gălăţenilor şi, implicit, în viaţa oraşului.

Suntem nerăbdători să vă cunoaştem, dacă aveţi calificarea şi calităţile necesare pentru a ocupa următoarele posturi în cadrul firmelor noastre:

- director vânzări/distribuţie pentru reţeaua de magazine a societăţii,

- economist pentru compartimentul financiar-contabilitate,

- jurist,

- operator date,

- vânzător reţea magazine,

- şofer.

Dincolo de abilităţile, nivelul de studii şi experienţa necesare fiecărui post în parte, cei pe care îi căutăm trebuie să fie oameni cu idei, deschişi la nou, dispuşi să înveţe şi să se implice, cu simţul umorului şi spirit de echipă.

Aşteptăm CV-urile şi scrisorile de intenţie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul nostru din strada Domnească, nr. 68.

Citit 15290 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 01:34