Un muncitor a leșinat pe schelă, la Spitalul de Urgență din Galați
Foto: Captură video ISU Galați

Un muncitor a leșinat pe schelă, la Spitalul de Urgență din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un incident pentru a cărui rezolvare a fost necesară intervenția de urgență mai multor echipaje de pompieri a avut loc miercuri dimineață, la Spitalul Județean. Un angajat al firmei care efectuează lucrările de reabilitare a fațadei unității medicale a leșinat în timp ce muncea pe schelă, al etajul al patrulea. Colegii muncitorului nu au putut să ajungă la el din cauza înălțimii mari la care acesta se afla și a poziției dificile, care împiedica accesul.

Două autospeciale de la ISU precum și o ambulanță SMURD au fost direcționate spre spital, ca să îl coboare pe muncitorul inconștient de la înălțimea de peste 15 metri.

”Persoana inconștientă a fost extras pe fereastra unei săli de operații de către paramedicii SMURD. Persoana a primit îngrijiri medicale și a rămas sub supravegherea medicilor”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. Muncitorul are 35 de ani și a suferit, potrivit informațiilor oferite de salvatori, o criză de lipotimie. Incidentul ar putea face și obiectul unor verificări din parte inspectorilor de muncă, care pot verifica dacă angajatul firmei avea efectuate investigațiile medicale și dacă era apt să lucreze în condiții cu grad sporit de periculozitate.

Media

Citit 3628 ori Ultima modificare Joi, 13 Mai 2021 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.