Hai să-ţi arăt islazul noaptea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu-i deloc plăcut să ajungi acasă după ce hoţii au făcut prăpăd, dar parcă şi mai rău e să pici prea devreme şi să-i deranjezi!

A păţit-o un bărbat de 49 de ani din Piscu, dar nu cu hoţi de locuinţe, ci cu nişte consăteni care-şi tot păşteau turma pe islazul lui.

Tot un fel de furt, dacă e să o luăm fir cu fir. „Am mai văzut eu urme, dar nu i-am prins niciodată. Acum am stat şi i-am pândit”.

„Îi cunoşteam, cum să nu? Şi m-am luat de ei, că au şi o mulţime de oi, vreo 400 de toate!”.

„Atunci au sărit pe mine cu ghioagele şi m-au adus în halul asta”, povesteşte bărbatul.

Are un ochi vânăt şi umflat şi abia reuşeşte să se rostogolească de pe o parte a patului pe cealaltă.

„A fost adus la spitalul nostru pacientul care prezenta un traumatism cranio-facial produs prin agresiune”.

„A necesitat internare în Serviciul de Neurochirurgie. Momentan este supus unor investigaţii paraclinice suplimentare, inclusiv unei tomografii computerizate cerebrale”.

„Va fi examinat şi în serviciul ORL şi îl vor vedea şi specialiştii în chirurgie buco-maxilo-facială deoarece are şi leziuni asociate”.

„În momentul de faţă prognosticul este bun, dar pacientul va mai necesita câteva zile de internare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Lucica Grigorică.

Îi va ierta bărbatul pe agresorii care l-au băgat în spital? „Vom mai vedea, după ce mă întorc acasă!”, e de părere omul.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.