Lifturile blocului I1, "reparate" cu un... creion de tensiune!

Lifturile blocului I1, "reparate" cu un... creion de tensiune!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Luni și marți, cele două lifturi ale blocului-turn I1 din Țiglina I, de pe strada Brăilei, nu au funcționat. Zecile de locatari, mulți dintre ei vârstnici și cu afecțiuni de sănătate, au fost nevoiți să urce și să coboare numai pe scări. Blocul are zece etaje, iar cei care locuiesc la etajele superioare au avut de îndurat un adevărat chin ca să ajungă în case.

Reprezentanții asociației au făcut sesizare încă de luni dimineață la Electrica, la deranjamente, dar până marți după-amiază nu se rezolvase încă nimic. "Am sunat la cei de la întreținerea ascensoarelor, a venit un băiat și ne-a spus că lifturile funcționează, dar nu sunt alimentate cu o fază. Am sunat la Electrica, la deranjamente, și au venit luni seara cu un creion de tensiune! "Nu știm, nu avem ce face", ne-au spus și au plecat. Păi, în loc să aducă un aparat care să citească cele trei faze, ei vin cu un creion de tensiune? Cum să urmărești un cablu trifazic cu creionul? Am sunat iar la deranjamente, dar prin centrala din Buzău, că pe cea din Galați nu am reușit să o mai prindem la telefon. "O să trimitem echipă", "o să...", "o să...", dar după două zile tot nu avem lift. Ne târâm pe scări, sunt mulți oameni bătrâni și bolnavi, alții sunt mai tineri, dar au probleme de sănătate, au astm. O femeie care abia urca scările mi-a zis: "Dacă știam, nu mai veneam acasă, rămâneam la copii"", ne-a spus unul dintre locatarii blocului I1.

Am sunat și noi la Deranjamente și am avut norocul să prindem legătura imediat cu unul dintre operatori. Ne-a confirmat că există sesizarea făcută telefonic de reprezentanții Asociației 231 de la I1 și că prima echipă trimisă nu a găsit firida de alimentare. Urma ca la bloc să ajungă o a doua echipă de intervenție, marți după-amiaza sau seara".

Citit 2782 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iulie 2021 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.