Mamă ucisă în bătaie de fiu. Un nou caz de violență extremă

Mamă ucisă în bătaie de fiu. Un nou caz de violență extremă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un nou caz de violență extremă într-o familie din Galați a avut loc zilele trecute, victimă fiind o femeie al cărei fecior, în loc să îi fie sprijin la bătrânețe, i-a devenit călău. Conflictul fatal între mamă și fiu a avut loc pe 24 iunie, în urma unui scandal bărbatul lovindu-și mama de mai multe ori cu pumnii și picioarele. Nu a ținut cont de nimic și i-a dat cu sete și în cap și pe tot corpul, până când bătrâna nu s-a mai ridicat de la podea.

După două săptămâni de agonie în spital, s-a stins, medicii legiști concluzionând că violența cu care fusese bătută și numărul leziunilor indicau clar intenția bărbatului de a-i lua viața și nu de a-i administra doar o "corecție".

"Prin loviturile aplicate, s-a cauzat victimei un traumatism toracic, cu fracturi costale bilaterale, cu volete costale, cu hemopneumotorax bilateral, contuzie mandibulară dreapta cu fractură de unghi mandibular, leziuni traumatice, care au condus la decesul victimei, în ziua de 6 iulie 2021", au explicat anchetatorii.

Nedelcu Iancu a fost reținut după decesul mamei sale și dus în fața Tribunalului Galați sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Judecătorii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pedeapsa maximă pe care ar putea-o primi ajungând la 25 de ani de închisoare.

Citit 6026 ori Ultima modificare Luni, 12 Iulie 2021 00:05

2 comentarii

 • postat de ION
  Luni, 12 Iulie 2021 07:26
  5.14.152.***
  Ar trebui introdusa pedeapsa capitala pentru cazurile de omor grav, sunt multe țări care aplica aceasta pedeapsa.
  0
  16
  Raportează
 • postat de Dan
  Duminică, 11 Iulie 2021 22:02
  5.13.145.***
  Pedeapsa poate fi 25 de ani de stat degeaba find ingrijit si hranit din banii contribuabiililor !
  Asta nu ii sperie pe infractori de aceea se intampla din ce in ce mai multe infractiuni de genul .
  Munca , munca iar speria , sa munceasca cand ajung la puscarie pe minimul pe economie ca sa isi castige painea si sa isi plateasca utilitatile de acolo, restul bani in contul lui pt cand se va elibera .
  3
  33
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.