600 de gălăţeni printre protestatari

600 de gălăţeni printre protestatari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 600 de gălăţeni, membri ai sindicatelor afiliate la Cartel Alfa BNS şi CNSLR Frăţia au protestat în Capitală, întregind rândurile celor 40.000 de oameni care s-au opus public scăderii salariilor şi pensiilor.

Potrivit liderului Cartel Alfa Galaţi, Romică Gârneaţă, gălăţenii care au luat parte la mitingul din Piaţa Victoriei fac parte din toate sectoarele de activitate din Galaţi.

„La acţiune au participat profesori, siderurgişti, angajaţi din administraţie, dar şi din mediul privat”.

„Pot generaliza spunând că au fost reprezentanţi salariaţi din toate segmentele de activitate”.

„Nu pot face precizări exacte referitoare la fiecare sindicat în parte, vă pot spune însă că toţi cei prezenţi acolo au prezentat aceleaşi nemulţumiri pe care le-am transmis guvernanţilor din momentul în care au fost anunţate aceste măsuri aberante”, ne-a declarat telefonic Romică Gârneaţă.

Potrivit aceleiaşi surse, în tabără gălăţeană nu au fost înregistrare evenimente neplăcute, iar acţiunea s-a desfăşurat aşa cum a fost programată.

Întrebat dacă s-a încercat într-un fel sau altul influenţarea politică a sindicaliştilor, acesta a răspuns că este exclusă o astfel de variantă.

„Admit că este posibil ca în acea mulţime să se fi aflat şi unii care reprezintă un interes politic sau altul”.

„Trebuie reţinut însă că gălăţenii care s-au aflat acolo şi-au spus punctul de vedere fără să fie influenţaţi de unul sau de altul”, a conchis Romică Gârneaţă.

Spusele acestuia au fost confirmate şi de către reprezentanţii celorlalte filiale gălăţene ale confederaţiilor sindicale prezente la mega-protestul din Piaţa Victoriei.

pnl3
Citit 822 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.