Primarul somează cetățenii de o manieră impardonabilă

Primarul somează cetățenii de o manieră impardonabilă
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Bătaia de joc la adresa gălățenilor continuă! După ce a ținut morțiș să crească impozitul auto cu 50 la sută, primarul recidivează - a hotărât să trimită înștiințări de executare silită gălățenilor, cu privire la plata impozitului. Maniera prin care primarul a crezut că își poate permite să îi someze pe cetățeni este impardonabilă, căci iată, în relatarea unui gălățean, efectele acesteia: " Am deschis plicul și am crezut ca fac stop cardiac! Primul gând a fost să îmi chem soția și să o întreb dacă a făcut ea vreun credit, sau poate altcineva în numele nostru, și probabil că nu l-a plătit și iată că ne executa silit. Nici nu mai gândeam normal și nu realizasem de unde am primit plicul. Vedeam doar EXECUTARE SILITĂ! În câteva secunde mi-a trecut prin cap că o să îmi ia casa, că îmi blochează conturile, că nu vom mai avea din ce trăi. Norocul meu a fost că, soția, mai calmă, a luat scrisoarea și a văzut că ne executa silit dacă nu plătim impozitul pe casă. Păi măi, domnule primar, eu știam că mai am timp până prin septembrie. Cum poți să ameninți populația care te-a votat, să creezi atâta neliniște, pentru ceva ce nu am făcut? Mă gândeam să îl dau în judecată, dar, după cum știți, omul de rând nu câștigă procesele astea....."  Așa a descris domnul G. I. din Galați impactul somației primite de la edilul șef al urbei noastre. Aceasta este doar una dintre sutele de situații create de primarul gălățean. Nu există cetățean care să fi primit o astfel de epistolă și să se fi bucurat! Fiecare a experimentat fiorii amenințărilor, palpitațiile și anxietatea survenită ca urmare a amenințărilor oficiale ale administrației gălățene. Ca să nu mai vorbim de frustrarea generată de neputința de a cere explicații.  În subsolul scrisorilor erau niște numere de telefon, la care răspund niște funcționare și, cu un ton impersonal, răspund că sunt solicitări de plată a impozitului. Întrebarea pe care ne-o punem acum este următoarea: dacă aceasta a fost reacția domnului G. I. - salariat, cum au reacționat pensionarii? Cum s-au simțit acei oameni care la anumite vârste au boli cardiace și cele mai mici emoții pot declanșa mari probleme? Dar pe cine să intereseze de bunăstarea gălățenilor? Domnule primar, ați face asta și bunicii dumneavoastră? Ați amenința-o și pe ea cu executarea silită? Așa își tratează primarul gălățean votanții! Trist...   

Citit 8993 ori Ultima modificare Marți, 27 Iulie 2021 00:16

3 comentarii

 • postat de Mihai
  Marți, 27 Iulie 2021 15:30
  5.13.164.***
  Din ce retin, PSD-ul a luat peste 50% la locale anul trecut. Asa ca nu inteleg care e problema. Pucheanu a fost votat de peste 50% din votanti, ceea ce inseamna majoritate. De cand lumea si pamantul minoritatea se supune majoritatii.
  Singurul mod de a scapa din situatia aceasta e ca minoritatea sa devina majoritate (daca intelegeti ce vreau sa spun). Pana atunci, "ciocul mic ca noi suntem la putere acum".
  15
  9
  Raportează
 • postat de Unfericit
  Marți, 27 Iulie 2021 12:44
  5.13.216.***
  Nu e de mirare, sa golit tescheleaua, cat despre un dram de respect pentru cei ce l au ales si nu l au ales, nici vorba, uitativa doar la ,,locatia,, unde trebue platite aceste taxe si va veti lamuri, cat respect are pentru galateni, galateni care trebue sa si piarda ore bune pentru plata taxelor, si adta dureaza de ani.
  Aroganta, dispret si pretentii de a fi reales…
  Sunt un alegator de al tau, domnulePuchianu, regret ca am facuto, si sigur, nu o voi mai face, mai cuseama decand ti sa casunat sa pui galateanu sa se incaere pentru un loc de parcare, stiind foarte bine, ca nu le poti oferi locuri de parcare nici la jumatate dintre posesorii auto…
  Darama toate cazematele, zise garaje, construeste parcari, cum a facuto Stan, la liceul pedagogic (bucurestii noi) si numai, si apoi discuta de locuri de parcare.
  In germania, si nu numai, fiecare posesor auto, plateste o taxa de parcare, anuala , si parcheaza unde gaseste, nu sa stea locu blocat ca e platit de nu stiu cine, care e in cocediu, la servici sau aiurea.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 27 Iulie 2021 10:30
  5.13.168.***
  Nu-i pasa primarului , el a recunoscut cu subiect si predicat ca el nu stie de asa ceva si ca practica asa ceva oamenii dansului , rusine,
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.