Poștașii gălățeni și-au desemnat campionii

Poștașii gălățeni și-au desemnat campionii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După o pauză forțată de pandemie, sâmbătă dimineață, în Grădina Publică, poștașii gălățeni au participat la o nouă ediție, a 41-a, a Marșului factorilor poștali, competiție profesional-sportivă care a debutat în 1977, la București. Deși ziua se anunța caniculară, în Grădina Publică au venit poștași din tot județul însoțiți de copii, astfel că numărul participanților la ediția din acest an s-a ridicat la aproape 100.

Pregătirea pentru start a fost atent monitorizată de arbitrul nelipsit de la acest tip de competiție, binecunoscuta Daniela Antipov. De la linia de start au plecat în marș 16 fete și 7 băieți. Pe primele poziții, la fete, s-au situat: Ilie Monica - locul 1, Lupica Ecaterina - locul 2, Apetrei Lizica Aurica - locul 3, toate de la OPD Galați. La băieți, podiumul a fost ocupat de Mocanu Daniel - locul 1 (OP Tecuci 1), Coman Valentin - locul 2 (OZP Tecuci) și Nistor Daniel - locul 3 (OZP Galați).

Directoarea OJP Galați, Anișoara Neculai, și președintele SLPR Filiala Galați, Adrian Tatu, le-au mulțumit tuturor participanților și au înmânat premiile oferite de sponsori, constând în bani și produse, diplome, medalii și cupe.

Ca în fiecare an, întrecerea părinților a fost continuată de cea a copiilor salariaților. La final, ei au fost premiați cu dulciuri, diplome, baloane și cadouri, de la sponsorul Global Treat. De altfel, fără sprijinul SLPR - Filiala Galați și al câtorva sponsori, printre care s-au mai numărat Romanian Security Systems și Dialfa Security, această competiție nu ar fi fost una de succes, au subliniat organizatorii.

Câștigătorii locului 1 al Marșului factorilor poștali, atât la fete, cât și la băieți, vor merge la faza națională, care va avea loc în perioada 27-29 august, la Hunedoara.

Citit 2409 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.