George Stângă revine alături de Victor Paul Dobre și împreună îl susțin pe Florin Cîțu la Congresul PNL

George Stângă revine alături de Victor Paul Dobre și împreună îl susțin pe Florin Cîțu la Congresul PNL
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Pe pagina sa de Facebook, deputatul gălățean George Stângă, liderul PNL Galați, a precizat că ”după 25 septembrie, PNL trebuie să continue pe drumul reformelor asumate în fața românilor, dar în același timp să le accelereze. Nu avem timp de pierdut! Avem nevoie de o echipă puternică, solidă, care să ducă PNL la următorul nivel. România condusă de Guvernul Florin Cîțu a făcut progrese importante. Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura”.

Ca atare, la Congresul din 25 septembrie deputatul gălățean a menționat că va alege schimbarea pentru binele PNL. ”De aceea, îl voi susține pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani”, a adăugat George Stângă.

În urmă cu circa două luni, același lider al PNL Galați își prezenta, public, susținerea față de actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Citit 4561 ori Ultima modificare Vineri, 06 August 2021 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.