George Stângă revine alături de Victor Paul Dobre și împreună îl susțin pe Florin Cîțu la Congresul PNL

George Stângă revine alături de Victor Paul Dobre și împreună îl susțin pe Florin Cîțu la Congresul PNL
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Pe pagina sa de Facebook, deputatul gălățean George Stângă, liderul PNL Galați, a precizat că ”după 25 septembrie, PNL trebuie să continue pe drumul reformelor asumate în fața românilor, dar în același timp să le accelereze. Nu avem timp de pierdut! Avem nevoie de o echipă puternică, solidă, care să ducă PNL la următorul nivel. România condusă de Guvernul Florin Cîțu a făcut progrese importante. Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura”.

Ca atare, la Congresul din 25 septembrie deputatul gălățean a menționat că va alege schimbarea pentru binele PNL. ”De aceea, îl voi susține pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani”, a adăugat George Stângă.

În urmă cu circa două luni, același lider al PNL Galați își prezenta, public, susținerea față de actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Citit 4302 ori Ultima modificare Vineri, 06 August 2021 13:20

4 comentarii

 • postat de Daniel Dinu
  Vineri, 06 August 2021 17:44
  109.166.129.***
  În urmă cu 2 luni individul ăsta își manifesta susținerea față de Ludovic Orban. Simțind probabil ca pe 25 septembrie ar avea câștig de cauză Câțu, ce face "competentul" ăsta lipsit de orice urmă de bun simț? Trece în cealaltă tabăra. Așa, pur și simplu. Dacă în competiția aceasta din PNL ar fi fost mai pregnant în pole position Orban, nici în ruptul capului nu ar fi schimbat tabăra. Ăștia sunt așa-zișii politicieni mioritici, niste scursuri fără pic de rușine și principii. Întrebare retorică: astfel de specimene, oare mai merită votul cetățenilor? Nu este clar, pe față, ce interese meschine au? Valabil și pentru alții de pe la toate partidele.
  0
  14
  Raportează
 • postat de Yraian
  Vineri, 06 August 2021 16:22
  212.2.212.***
  Aha, si cu ce ne ajuta pe noi galatenii aceasta asociere?
  Niste bani ptr alte studii de fezabilitate ptr proiecte fara finantare.
  Nu ne pare rau ca la Braila se face pod peste Dunare, regretam ca Galatiul a platit vreo trei studii de fezabilitate ptr construirea unui pod/tunel.
  0
  9
  Raportează
 • postat de Ionuț B.
  Vineri, 06 August 2021 15:44
  5.13.164.***
  Oameni de nimic.
  0
  11
  Raportează
 • postat de Nicu
  Vineri, 06 August 2021 13:49
  5.13.195.***
  Hai sa dam mana cu mana, sau "prietenul" la nevoie se cunoaste. HA HA HA
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.