Cum se dă un telefon cu bătaie?

Cum se dă un telefon cu bătaie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Telefonul a sunat la Constanţa, pumnii şi picioarele au curs la Fârţăneşti *

Vă amintiţi de ultima dată când v-a telefonat cineva în miez de noapte, ca să vă ia în râs? Ei bine, un bărbat de 39 de ani din Viile de Fârţăneşti îşi aminteşte perfect cum a luat bătaie pentru că a încercat să ia apărarea unei victime a farselor nocturne la telefon.

„Păi unul de la mine de acolo din sat o suna pe vară-mea de la Constanţa noaptea şi îşi bătea joc de ea. Şi ea e femeie măritată, are 40 de ani şi are copii. Aşa că l-am întrebat „Mă, da` e frumos ce faci, să îţi baţi joc de ea?””.

Remarca a fost suficientă ca să-i sară muştarul amatorului de conversaţii tâmpite la telefon. A sărit la bătaie, ajutat de alţi doi bărbaţi şi l-a rupt în bătaie pe reclamant.

Stabil, dar zdrobit

„În cursul după-amiezii de ieri, Ambulanţa a adus la serviciul de urgenţă a spitalului nostru un bărbat în vârstă de 39 de ani, din mediu rural, care fusese victimă a unei agresiuni”.

„Pacientul prezenta un politraumatism, adică un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism al feţei şi unul al toracelui (cu fisuri costale), dar şi un traumatism al bazinului, cu contuzii la nivelul şoldurilor”.

„Se află internat în acest moment în serviciul de Neurochirurgie pentru investigaţii, starea sa fiind stabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Lucica Grigorică.

Calea cea mai simplă

Ce-i drept, starea în care se afla bărbatul ne-a impresionat, mai ales că tot scandalul a pornit de la nişte glume ieftine.

În aceste condiţii, fără să fim cârcotaşi, nu ne putem abţine să ne întrebăm: oare vara din Constanţa nu-şi putea schimba numărul de telefon, pur şi simplu, înainte ca bietul om să ajungă în asemenea hal?

Citit 1007 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.