L-aţi văzut pe Tănase Vlasie?

L-aţi văzut pe Tănase Vlasie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un adevărat coşmar. Asta a devenit viaţa Evdochiei Vlasie din momentul în care fratele dânsei, Tănase Vlasie (FOTO), în vârstă de 54 de ani, a dispărut fără urmă.

„Marţi, 18 mai, fratele meu, Tănase Vlasie, domiciliat şi el în Galaţi, în cartierul Aeroport, nu s-a mai întors acasă. Ieşise dimineaţă şi, după ce a băut ceva într-un bar, a jucat table cu nişte prieteni şi a plecat spre casă”.

„Era ora 14,00. Nu a mai ajuns nici până în ziua de azi. Nu a mai dispărut de acasă, nu s-a certat niciodată cu familia”.

„Este diabetic şi are proteze la ambele şolduri, din cauza unei boli numită coxartroză”.

„Are mersul legănat din cauza acestei probleme medicale”, povesteşte doamna Evdochia.

Pensionat pe caz de boală, Tănase Vlasie locuia împreună cu soţia sa, iar în ziua dispariţiei purta o geacă de piele neagră, pantaloni bleumarin, cămaşă albă cu dunguliţe, pantofi maro.

Familia a anunţat şi Poliţia, dar până în acest moment nimeni nu a putut oferi nici un indiciu legat de dispariţia gălăţeanului.

Nu rămâneţi indiferenţi! Îngrijorată şi deopotrivă speriată, familia speră să îl regăsească cât mai repede pe gălăţeanul nostru.

Dacă îl vedeţi sau l-aţi văzut deja pe Tănase Vlasie, sunaţi la numărul gratuit 112 sau la numerele 0749 / 13 43 87 şi 0723 / 37 31 71.

Citit 1027 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.