Lucrări de asfaltare în Piața Energiei

Lucrări de asfaltare în Piața Energiei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria Galați informează că marți, 31 august 2021, lucrările de asfaltare în proiectul de modernizare a străzii Siderurgiștilor se vor desfășura în interiorul Pieței Energiei, pe partea dinspre est - nord-est (zona Telena). "Traficul rutier în zonă se va desfășura pe partea opusă, în zona Luca - Poștă, pe ambele sensuri de deplasare. Şoferii autovehiculelor care vor circula pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Tecuci vor fi obligați să facă virajul la stânga sau la dreapta, cu excepția riveranilor", precizează Primăria.

În ceea ce privește transportul public, după cum Primăria a anunțat încă de vineri, traseele 11, 17, 18, 22, 28, 36, 39 și 44 vor fi deviate pe ambele sensuri de mers, prin strada Tecuci, strada Nae Leonard, strada Gheorghe Doja și strada Siderurgiștilor, reintrând apoi în traseul normal. Traseul 7 va fi deviat pe ambele sensuri de mers, din IFR, pe strada Nae Leonard, Gheorghe Doja și strada Siderurgiștilor, cu reintrare pe traseul normal.

"Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor", transmite Primăria Galați.

Citit 1662 ori Ultima modificare Luni, 30 August 2021 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.