UPDATE. Doar restricţii de trafic pe 10 septembrie

UPDATE. Doar restricţii de trafic pe 10 septembrie
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE, 9 septembrie 2021. Primăria municipiului Galați informează că, în data 10 septembrie 2021, pe strada 1 Decembrie 1918, pe partea stângă a direcției de deplasare către Piața H.M. Berthelot, se vor derula: lucrări de asfaltare a parcărilor – strat de uzură; lucrări de asfaltare pe zona de legătură dintre strada Tecuci cu 1 Decembrie 1918, partea vestică; lucrări de asfaltare pe zona de legătură dintre strada 9 Mai cu 1 Decembrie 1918.

"Ca urmare a acestor intervenţii, intersecția cu strada Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulației autovehiculelor. În consecință, conducătorii auto care se deplasează dinspre strada Nae Leonard către Drumul de Centură, la intersecția cu 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către 1 Decembrie 1918, vor fi obligați să execute virajul la dreapta pe strada Drumul Viilor sau virajul la stânga pe strada Crinului.

Intersecția cu strada 9 Mai va fi închisă circulației autovehiculelor.

Nu vor exista în zonă devieri de trasee ale mijloacelor de transport", precizează administraţia locală.


UPDATE, 8 septembrie 2021. Lucrările de asfaltare vor continua, în data de 9 septembrie 2021, pe artera 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între strada 9 Mai și strada Milcov, pe partea dreaptă de deplasare dinspre strada Tecuci, anunţă Primăria Galaţi. Astfel, intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu Aurel Vlaicu va fi închisă traficului rutier, pe partea estică.

„Traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918 se va desfășura în ambele sensuri de deplasare, pe firul stâng, pe direcția dinspre Piața Energiei. Intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. Tecuci va fi deschisă circulației.

Toate autobuzele care circulă de regulă pe sensul de deplasare spre Piața H.M. Berthelot vor fi deviate pe contrasens, care va fi amenajat în acest scop, din strada Tecuci.  Pe sensul opus (Piața H.M. Berthelot spre Piața Energiei) traseele nu vor fi deviate”, transmite municipalitatea.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier, Primăria îi roagă pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

„Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, subliniază Primăria.


UPDATE, 7 septembrie 2021. În cadrul proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918", urmează o nouă zi de restricții de trafic și devieri ale traseelor de transport public local. Și asta deoarece, potrivit Primăriei municipiului Galați, pe 8 septembrie 2021, se vor derula lucrări de asfaltare pe bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între Piața Energiei și strada 9 Mai, pe partea dreaptă a direcției de deplasare către Piața H.M. Berthelot.

„Astfel, intersecția cu strada Tecuci, jumătatea estică, va fi închisă circulației autovehiculelor. Rute ocolitoare recomandate pentru șoferii autovehiculelor care se deplasează dinspre I.F.R. către strada 1 Decembrie 1918 sunt: strada Tecuci – strada Anghel Saligny – strada Basarabiei – strada 1 Decembrie 1918; strada Basarabiei – strada 1 Decembrie 1918; strada Nae Leonard – strada Aurel Vlaicu – strada 1 Decembrie 1918. Facem precizarea că șoferii autovehiculelor care se vor deplasa pe strada Tecuci, dinspre Drumul de Centură, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să execute virajul la stânga sau la dreapta.

Intersecția cu strada Aurel Vlaicu va fi deschisă circulației auto.

Circulația autovehiculelor pe strada 1 Decembrie 1918 se va desfășura pe partea stângă a direcție de mers către Piața H.M. Berthelot, în ambele direcții, pe câte o bandă de mers”, transmite Primăria.

Conform administrației locale, toate autobuzele care circulă de regulă pe sensul de deplasare spre Piața Berthelot vor fi deviate pe contrasens care va fi amenajat în acest scop. Din acest motiv, stația „Mașniță" pe sensul de mers spre Piața Berthelot va fi suspendată. Pe sensul opus (Piața Berthelot spre Piața Energiei ) traseele nu vor fi deviate.

„Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic”, transmite Primăria Galați.


UPDATE, 6 septembrie 2021. Potrivit Primăriei Galaţi, lucrările de asfaltare pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - tronsonul cuprins între Piața Energiei și strada 9 Mai, pe partea stângă a direcției de deplasare către Piața Henri Mathias Berthelot - impun noi restricţii de trafic şi trasee deviate marţi, 7 septembrie 2021.

„Astfel, intersecția cu strada Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulației autovehiculelor. În consecință, conducătorii auto care se deplasează dinspre strada Nae Leonard către Drumul de Centură la intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să execute virajul la dreapta pe strada Drumul Viilor sau virajul la stânga pe strada Crinului.

Conducătorii auto care se deplasează pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe direcția de mers dinspre strada Aurel Vlaicu către Piața Energiei, la intersecția cu strada Tecuci vor fi obligați să efectueze virajul la stânga”, transmite Primăria.

Conform administraţiei locale toate traseele de autobuz care circulă pe sensul de deplasare dinspre Piaţa Henri Mathias Berthelot spre Piața Energiei vor fi deviate pe strada Tecuci - strada Anghel Saligny - strada Basarabiei - Piața Energiei. Pe sensul opus (Piața Energiei spre Piața Berthelot) traseele nu vor fi deviate.

„Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic”, precizează Primăria.

Reamintim că lucrările de asfaltare se derulează în cadrul proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918".


Săptămâna începe în forţă cu noi restricţii de trafic şi trasee de transport public deviate. Primăria municipiului Galați a anunţat că, pe 6 septembrie, se vor derula lucrări de asfaltare pe bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între Piața Energiei și strada 9 Mai, pe partea stângă a direcției de deplasare către Micro 40. Ca urmare a acestor lucrări, derulate în cadrul proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918", în zonă vor fi instituite restricții de trafic.

"Intersecția cu strada Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulației autovehiculelor. În consecință, conducătorii auto care se deplasează dinspre strada Nae Leonard către Drumul de Centură, la intersecția cu bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să execute virajul la dreapta pe strada Drumul Viilor sau virajul la stânga pe strada Crinului.

Conducătorii auto care se deplasează pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe direcția de mers dinspre strada Aurel Vlaicu către Piața Energiei, la intersecția cu strada Tecuci vor fi obligați să efectueze virajul la stânga", transmite Primăria.

Conform autorităţilor, toate traseele de autobuz care circulă pe sensul de deplasare dinspre Piaţa "Berthelot" spre Piața Energiei vor fi deviate pe strada Tecuci - strada Anghel Saligny - strada Basarabiei - Piața Energiei. Pe sensul opus (Piața Energiei spre Piața "Berthelot"), traseele nu vor fi deviate.

(4 septembrie 2021)

Citit 6006 ori Ultima modificare Joi, 09 Septembrie 2021 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.