Ce posturi a mai scos la concurs Primăria Galaţi

Ce posturi a mai scos la concurs Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie.

Astfel, pentru postul de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul Organizare Evenimente, candidaţilor li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe ale comunicării şi vechime de minimum şapte ani în specialitatea acestor studii. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei până pe 20 septembrie, proba scrisă e programată pe 30 septembrie şi va fi urmată de interviu.

Pentru postul de inspector, clasa I, grad debutant la Serviciul Prelucrarea Automată a Datelor și Încasări Ghișeu, se cer doar studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice. Înscrierile la concurs se încheie pe 13 septembrie, proba scrisă va avea loc pe 23 septembrie şi va fi urmată de interviu.

Dacă primele două posturi vor fi ocupate pe durată nedeterminată, Primăria a scos la concurs şi o funcţie publică temporar vacantă: consilier, clasa I, grad asistent la Biroul Reparații Străzi, Siguranța Circulației, Semaforizare. Candidaţilor li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești şi vechime de minimum un an în specialitatea acestora. Dosarele de concurs mai pot fi depuse până pe 7 septembrie, iar proba scrisă are loc pe 15 septembrie, fiind urmată de interviu.

Citit 3667 ori Ultima modificare Luni, 06 Septembrie 2021 03:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.