Trei gălăţeni, beneficiari ai burselor Fundaţiei pentru Comunitate

Trei gălăţeni, beneficiari ai burselor Fundaţiei pentru Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fundația Pentru Comunitate a anunţat rezultatele concursului de proiecte din cadrul celei de-a 16-a ediții a Programului MOL de promovare a talentelor. Dintre cei 581 de tineri sportivi și artiști care au primit anul acesta finanţare, trei sunt din Galaţi. Este vorba de Amelie Medeea Alexandru - patinaj artistic, Horia Dragoş Bucur - balet şi Rebeca Daria Ciocan - atletism.
Prin intermediul acestui program, 186 de proiecte din domeniile artei și sportului vor primi finanțare în valoare de 563.000 de lei, 581 de tineri sportivi și artiști devenind beneficiarii direcți ai acesteia. De la prima ediție a acestui program, din 2006 și până în prezent, 3.062 de tineri sportivi și artiști au primit finanțare pentru proiectele lor, suma totală alocată fiind de 5.467.000 de lei.
Pe parcursul celor 16 ediții, din Galați au fost finanțate 25 de proiecte, cu suma totală de peste 51.000 de lei, în beneficiul a 47 de tineri sportivi și artiști din judeţul nostru.

Citit 660 ori Ultima modificare Luni, 27 Septembrie 2021 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro